onsdag

Hejjj!!!
skall ut och luncha med gulliga jullan och förhoppningsvis träffa frida fin en snabbis oxo!
Funderar på vad som passar in i magen? sallad, macka, donken?!? (:

pussss

picture

torsdag

Idag är det torsdag och näst sista dagen på arbetsveckan, känns väldigt vuxet att prata sådär! Jag gör inte alltför mycket viktiga saker åt E.on men det lär väll bli en bra slutprodukt! (:

Igår flyttade vi en av de mindre husen på Åstön, måste fixa en bild sedan, en stor kran lyfte den över hela huset, var jätte spännande att se för det vart lite krångel! Tur att det löste sig och vart bra!! :) Är så trött på kvällarna efter att sitta här hela dagarna, eller ah kankse beror på att jag kliver upp så tidigt vad vet jag?!

Fin bild som kalle hade taggat mig i på facebook!! Fan vad vi är läckra!! ;)

picture

14 juni 2010

Hej!
Idag är det den 14 Juni och första dagen på sommarlovet. Jag sitter i ett rum på E.ons kontor och väntar på att jag skall få arbetsuppgifter, det är nämligen min första dag på jobbet idag! Tre veckors jobb framöver väntar här nere i hamnen.
Sedan sist då, vad har hänt...
- Jag och Nicklas var i Gran Canaria 1 vecka
- Jag var med steg 5 i Spanien i drygt 1 vecka
- Jill har tagit studenten, och har varit på 3 andra studentmotagningar.
- Jag har varit sjuk i en månad.
- Jag har fått sommarlov
- Jag och Nicklas har varit tillsammans i 15 månader.

och säkert massa andra saker också, men update på läget. Jag är snart frisk och är himlans glad över att känna känslan av frihet över mina axlar, att inte alltid ha ångest över skoljobb som måste göras. Lycklig över att jag har världens bästa pojkvän och att värmen sakta börjar infinna sig i Sverige... Är rätt nöjd med livet helt enkelt!
 liten sammanfanning av mig just nu, skall åter börja blogga (typ 76;e försöket nu eller vad?, haha men ändåå)

love/sssofie

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv