!



de är lika grymma som för 5 år sedan!


& denna <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

picture

-..


Om jorden skulle vara en bra och god planet så skulle den nog se ut såhär! :)

picture

mens

Jag tycker synd om mig och alla andra fina flickor som tex petra.
Visste ni att ungefär 5,3 år , 46000 timmar och 1935 dagar av våra liv har vi mens värk!!
Vi betalar ungefär 37 000 för bindor och tamponger som vi förbrukar under våra 40 år som menstruerande kvinna!!
I priset så har jag dock inte räknat in priset för mensvärk-tabletter eller tröst choklad som är en mycket stor summa bara det...   Stackars oss!!


 hehe

picture

:)

Sofie blir väckte med tårta på hennes födelsedag!



Sofie äter tårta på dandan efter sin födelsedag!!



sofie har nog ätit lite för mkt tårta den senaste tiden, vill nog inte nämna tårtan i Örebro eller marängswissen i lördags? haha, söt är jag ändå!  - Just det jag glömde tillägga, min syster fyller år på onsdag... tårtaa

picture

:)


Detta snygga armband köpte jag till mig själv i födelsedagspresent!  Hur snyggt är det inte på en skala? 10 av 10!
Köpte det på en present design butik som hade total utförsäljning :') Happy-Sofie!
PINK IS THE COLOUR!

picture

..

Idag när kom hem så fick jag världens finaste överraskning! Bästa Cia hade skickat ett fint litet paket, jag vart så himla glad! I paketet låg det en Miranda nalle - A special Friend! Tack så himla mycket!!


Är det inte hur sött som helst? (: imorgon så har jag spanska prov, jag tror jag måste säga att jag inte kan göra det, har verkligen inte hunnit plugga någonting :|! :O Får se hur mycket plugg det blir av ikväll. :S

picture

måndag

Åh !! Denna helvetes vecka har börjat, men ändå känns allt så himla bra just nu:) fysikprovet är avklarat och dagen har varit allmänt i det glada tecknet med massa damp hit&dit, vad skulle jag ta mig till om vi inte skulle dampa som vi gör?! :P haha! Igår färgade jag håret!  mörkbrunt, men det vart nästan svart! :P najs blev det iaf!  härligt det! :)


sen på skolan idag så kom världens bästa maria & petra in och sjöng för mig! och petra hade sin fantastiska ultra tårta innehållande kladdkaka med dumle & daim i och glasyr, rosa! Bara för mig!! Och Maria den sötpajen hade bakat äppelkaka!!!:-) ÅHH! :) underbara vänner! De måste jag också visa er, vänta bara, jag varnar känsliga läsare som är sockerberoende, titta bort!!

NAMI!
tur vi körde stenhård boxersize sedan för att börja förbränningen :D
pusss

picture

17

Hej!
några minuter har gått sedan årets viktigaste dag! Och precis som alla andra år så har jag blivit ett år äldre och därmed massa klokare! Imorse så kom mina kära underbara familj med nybakad tårta och hela  17 ljus som lyste upp hela rummet, och därmed mig också! Jag menar, vad kan vara härligare att vakna till än nybakad tårta och en familj som sjunger med en härlig stämma?! nja, inte mycket :) Bild kommer senare när jag orkar lägga in från kameran, just nu är jag helt slut efter dagen.

Tjejgänget var här ikväll å vi hade så mysigt så! God mat, efterätt, prat, film, härligt sällskap och tillåme presenter! :) Underbart bra vi är! bilder kommer på det också!

Till sist måste jag måste bara få säga att jag har världens underbaraste vänner! Tack till alla, alla som har grattat mig! Tack till alla som har gjort min dag helt underbar, Tack till alla som har givit mig presenter och tack, tack, tack för att ni finns och att ni är mina vänner!  <3


Tack för mig! nu skall jag sova och vakna upp för att tillbringa denna dag i pluggens tecken :| killme....

picture

piqture

Ann kom in med posten och vad möts man av? Jo, - Skogssport! såklart är hela ungaledare gänget med! Fan vad vi är bra (: Tur att bilden som johannes hann vara med på kom me! Haha!  
kommer bli så himlans tråkigt att alla helger med er är slut! Peppa till 5-dagars istället! jag är förövrigt 4 fh högst upp.
Min överlyckliga känsla över att ha fredag är borta, efter en hel dag med plugg känns det ändå inte som att jag har blivit nå klokare ändå! fuckkk

nej, nu får man tända till igen, det är ju faktist dan före dopparedan

picture

.

sådära ja! Fredag idag och för mig är det lång helg! Inte skola så långt ögat kan nå idag! gissa hur happy jag är för det då? obeskrivligt, känner att det är bra både för mig och mitt psykiska jag, tycker lite synd om de fina människorna som får stå ut med dampen varje dag, haha! :) just nu sitter och och pluggar fysik,  hur många gånger jag är har sagt det så hatar jag skolan eftersom alla lärare ger en 1000 saker, speciellt nu när det är min födelsedag imorgon! PUUH! det gör det hela ännu surare lixom :P


Igår dårå, träffade jag både nicklas och robin på stan, trevligt!! Speciellt eftersom nicklas åkte till tyskland igår, jäklar det är snabba ryck han fick veta de vid lunch igår, helt sjukt och helt klart är han värd det! Hoppas bara allt går bra där nere! :)  Nej själv ska jag se till att försöka fixa ordning på mitt rum och plugga plugga plugga, allt för mig!... pusssi

picture

:)

hej bloggen! Dagen har varit späckad! slängandes hit och dit, skolan,innebandy, stan, laga mat, hejjat på ann och tillslut nu har jag landat hemma! Ann var med i skidtävling, hon var grym! stolt man blir över att vara syster till en sådan tös! Har även handlat födelsedagspresenter till henne eftersom hon fyller år 4 dagar efter mig! ;)

En del av dagen har jag spenderat med telefonering med Cecilia, saknar henne så mycket! Blir alltid lika glad!

mitt nya träningsliv fortsatte idag med att spela innebandy på lunchen, riktig pulsgenomkörare, härligt! :) Jag och malin har bestämmt att vi ska springa och möta varrandra om någon dag också!! fy satan vad vi blivit pepp, lika bra det kankse :D Timrå-Kovland^^

Sitter förtillfället med min kära mor och far och skriver brev till en spanjor, det har jag inte berättat men jag blev utagen i E.ON Making Friends och ska åka till Leticia i Spanien den 29 Juni, Jag längtar verkligen super mycket, familjen verkar vara toppen och staden med!  Får avsluta med att locka med en härlig bild ifrån Spanien! :)

picture

BACK

Idag har sofie börjat sitt nya liv, detta medför såklart  att bloggen kommer bli aktiv, jag ber så hemskt mycket om förlåtelse, men när jag är fövirrad är det inte allt för roligt att läsa min blogg.:P Men nu ska det bli en jäkla ändring på det!

 Kan ju börja med att berätta att jag och kalle inte är tillsammans längre, jag har inte nämnt det i bloggen rakt ut för det är men framförallt var en ganska jobbig sak. En månad har gått och det känns numera bra, vi är bra vänner och det är jag väldigt glad över!!

Idag var jag också ute och sprang för första gången på heela vintern! Det känns bra att jag tog mig i kragen i det! Tur att jag har Malin som sätter lite press på mig! Förövrigt så var jag i Örebro i helgen på sista Ungaledare Utbildnings helgen, fy vad tråkigt att det är slut, alla är så himla sköna!! Men får ta och hitta på något framöver!
Nedanför är det bilder på mig innan jag gav mig ut för att träna, ni kan ju gissa vilken som är verklighet, vilja lägga sig i sängen eller grymt pepp? :P

känner mig riktigt jävla het!

picture

:)



på något sätt så känns det som att jag har valt rätt framtids drömmar!! på lördag blir sofie ett år äldre också!!!
pröva testet själv btw HÄR

picture

u

gomorrn!
lovet har börjar kanon med massa varande med goingar! Blir ju så lite av sådant när skolan är i vägen! imorgon åker jag nog förmodligen till fjällen, ska bli skönt att komma ifrån stället lite tro ja, enda man tänker på är skoter och njuta å vila! me like! :)

det kommer massa bilder, eftersom ja har närmare 500 bilder på kameran, men ja! innan dagen är slut ska de iaf vara inne i datorburken!! Pussheeey


allt har konsekvenser.

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv