.

- sofiejohansson säger:
Hur är det med dig då?
' Micaela Espinoza säger:
de är riktigt bra, du har fått mig att gilla rosa har jag börjat fatta också, varje gång jag ser rosa tänker jag på dej <3!

NAAAAW!! gull mickis, and yes I know, Pink is the color! :) miss you<3

picture

:)

Nu har filmen äntligen vår b film laddats upp efter ungeför 35 timmar, men se och njut! haha :) www.vi-är-ful.se (;


mvg i esv, eller vad?!

picture

.

Hejj!
ikväll såg jag Benjamin Buttons otroliga liv, om jag inte minns helt fel på titeln, 2,5 timmar lång, nästan för lång för mig eftersom jag blir rastlös och får massa myror i baken! ;) Bra var den vartfall! kan vara värd att se! ;) Håller på att ladda upp orienteringsvideon som ja å malin gjorde som slutprojekt i esv;n, den jag har lovat! resultatet kommer snart här i bloggen! (:
 
skol-time imorgon! kommer bli drygt att ta sig upp! mamma åkte till paris idag, tääänk vilken dröm att bara åka iväg så, shoooooopping!!!! (: puss

picture

¨

Hej allihopa! Helgen har snart gått och snart blir de skola igeen, buuuhä!
Fredagen var det spel å grejjs kväll! Mycket trevligt ! Sov över hos frida och tog sedan en fika på waynes dan efter med kalle å nicklas! Shopping blev det också, en lile&scott tröja som jag har velat ha dölänge fick jag bla med mig hem (;

Så här snygg var frida och jag dårå. Kalle kom till mig på lördan. blandade känslor, men en massa kärlek!
Ikväll är det iaf biotime!! Lär bli hur kul som helst! :)

picture

:)

Hej!
Nyduchad och insmord med brun utan sol! livet leker! Jag hittade också mina rakblad som jag så läge har letat, världen vill mig bara gott idag! Rakblad, det måste vara det mest värdelösaste man kan slösa pengar på! Eller egenligen inte värdelöst utan det känns snarare värdelöst, 4 stycken rakblad för typ 140 kronor! Hutlöst! De räcket ju ändå knappt nån vart... Men ska man vara fin, får plånboken lida pin! Vilket fint ordspråk! (: Haha!
Här kommer dresscode'n jag utlovade!

picture

,

Hej allihopa!
Denna dag har varit mycket bra! (: jag älskar sånna här dagar!
Åkte in och mötte frida på stan, um fika på charm sedan shopping!! det är hur mycket rea som helst nu!! jag dör, finns det något bättre paradis än det? njaa, svårt att tro det! Sedan tog vi bussen upp hela vägen till skolan, åt mat och hade biologi. Åkte hem och lagade mat, jag har nog en gömd talang när det gäller matlagning, eftersom jag lagar 4 av 5 maträtter varje vecka så är jag en riktig jäkel på de! Idag blev det makaronipudding :D!

Mammsen och jag åkte sedan in till birsta och jag bytte mina hörlurar som jag fick i julklapp till ett par nya, de var bajs dåliga de andra ;) finfint!

Har gjort klart min svenska rapport, 11 SIDOR, det är helt sjukt! men ja, jag är klar och jävligt nöjd med det! Tack till mammis som hjälpt mig med inspirationen på slutet! Tur det säger jag bara.....

 köpte den svarta koftan och kjolen, snygggisar!  `bilderna är klickbara´ 
 
Ja nu ska jag ta och ducha, kommer senare med dresscode'n för

picture

sd

Godnatt påer kära ni!
nu måste jag lägga mig å sussa, fy vad jag kommer vara trött imorgon! Ska åka in till stan å möta upp fridis, som är så snäll och följer med mig =) Har jag föresten berättat att jag har fått en peak parkas av Jilli? om inte, så kan ni känna er advundsjukaa, för ja har en :D Pusselipussi! sweet dreams!

imorgon ska jag försöka hinna med videoblogg :D bara för att jag ä grym! se yaa

saknar mariedal en del....

picture

:)

Hejsan kära läsare! Hoppas eran dag har varit bra, min har varit hyffsad. Den började bra med att jag klev upp klockan 11, kändes riktigt skönt att veta att Maria å Frida just haft en 2 timmars fysik lektion medan jag sov (: haha, skadeglädje! Färden till bussen genom att glida på skorna var inte heller så deprimerande, det var så att jag tänkte att denna dag kommer bli lyckad! (: Träffade sedan Frida och Elin på bussen, de är ju för gooa! :D

Vi hade biologi som tog kol på mig, jag fattade ingenting. dock så orkade jag inte lyssna när min lärare pratade i 2,5 timme i sträck men jaa. där vände dagen för mig!!
- Jag fick inte köpa en macka från fiket för att de stängde för 6 minuter sedan, jag fick då vara döö hungrig hela vägen hem.
- Sprang hem för att hinna laga mat och äta innan jag skulle iväg till Vivan
- Var kaos där i början.

Dock vände de så Jag, maja och butsa hade mysigt sen! :) Gick hem heeela vägen, ja det stämmer jag gick och ringde inte mamma! :) Duktig jag är! 

sitter och skriver min rapport som ska in på fredag.... inte det roligaste att göra precis. Men därför tänker jag bjuda på en snygging här i bloggen; haha :)

söt-sofie!

picture

finfinfin

Kommer ni ihåg ett av mina nyårs löften? Inte bita på naglarna! & vet ni vad? efter 1,5 månad så har jag inte brytit det! Ser ni vilka otroliga skönheter som nu sitter på mina fingar? I'm so proud of myself!


Finns det något man blir gladare av än att kolla ner på sina händer och se långa naglar i vackra färger, och sedan slå ner dem i bordet i takt så ett fint ljud som bara långa naglar kan ge kommer? NAAAAAJS

picture

sofie är bäst!

Kolla vilken otroligt snygg bild som jag hittade på min dator? Min kära lilla syster Ann (9år) och min underbara vän Micaela (16år) har gjort denna bild...

En bild säger mer än tusen ord eller hur är det?!? ;) hahah sötpluppar är de iallafall!

picture

!

Hej allihopa!
ska ta och skärpa mig nu, ska ta fram den igendammade kameran och fota lite på dagarna, jag har hunnit med att få mvg i matte b och läste över halva tiden i åk1, är det inte helt otroligt?! tiden går snabbt när man har roligt.. Haha!
Imorgon har jag ingen lektion på förmiddagen så jag börjar klockan 1, inte alls att tacka nej till, dock har jag en laboration och min 10 sidiga svenska rapport att göra färdig... men sånt man får ta! det märks att jag är på topp alltså!

Min ask med ord som jag vann i en bloggtäling från calas använder jag flitigt. Det är helt sjukt att alla meningar kommer precis där dom passar som bäst! Jag drog ett nu där det stod " Lek! " Kort och gott, ja lek sofie, ta inte så jävla allvarligt på allting just nu, have fun! Ska till Kalle på fredag, han och hans band ska spela någonstans i hudik, kul, mest kul att mysa med honom! 
 ska börja dra mig mot sängen och sedan sova, kan vara bra att jag inte börjar vända på dygnet IGEN :| 
Sovgott, puss (:


Stina, kommer du ihåg? jag saknar dig!  & Idre konfrimation-07
 

picture

:)


Så här jävla snygg var jag hemma hos frida, ser ni den otroligt snygga adidas tröjan jag lånade av flickan. kärlek säger jag bara! <3

picture

helg! <3

Hallo!!!
FETNAJS helg! haha! lär bli svårt att glömma!
 
Jag och min underbara pälsmössa!!!

picture

=)

jag ska, jag ska! det är så mycket med allting! är nog nästan sämst på att uppdatera just nu. Men saker ska förändras! <3

picture

:)

Hejsan!
Avslutningen på lovet har varit toppen!
Först var jag hos cia 2 dagar i Forsa, massa apelsinjucie pressande, vilket förövrigt har blivit min favorit nu, jo för ikväll gjorde jag en sådan hemma! Så himla gott!! Men annars har vi också varit på stan (hudik dårå),pratat,fikat och sovit, ja sådant man gör! :) Tack för en supertrevlig tid! ♥ Måste vi göra om! Sedan åkte jag vidare till Karlie i Näsviken. En höjdare det med, Fick tillåme kalle att se High school musical 3, eller ja undertiden han inte sov vartfall! Myste, myste, myste och träffade gustav. Pojken är söt!

Vartfall så kom jag hem idag runt 5 snåret, redigerade ihop Min & Malins film och sedan har jag inte hunnit med så mycket mer förutom att göra min så efterlängtade nypressad apelsin juice, med kiwi i! :)

Imorgon ska jag börja skolan igen efter lovet.... skulle kunna göra hur många punkter som helst för jag vill inte det, jag vill ha lite mer lov. menmen. allt kan man inte fixa. Kommer inte bli så lätt för mig att stiga upp, man sover alltid så länge hos kalle, 12 eller nånting vart det idag! *suck*

eftersom jag har blivit så himla sämst på att knäppa kort så har det inte blivit ett ynka kort knäppt på dessa dagar :o Därför tänkte jag bjuda på gammla bilder på mej och cia (:!
 Finfina bilder från usm i skidorientering 2006... ( om jag inte minns fel)

picture

(:

Hello!
Nyss tagit en überskön duch och packat ihop allting som jag behöver, för jag drar nämligen till Cecilia om en stund. Ska bli hur kul som helst att vara med henne! (: Kan bli dålig uppdatering, men ska se vad jag kan göra :p Men ha det så bra! Pusspuss
Tror det är både min och fridas största idol! (:

picture

Resume 2008

Års Resume i bilder 2008!
 Januari:

Jag och Frida var hos Stina, Ni anar inte hur mycket jag saknar er! <3
Februari!


Pamela fyller år, mys hos henne. Våran bästa tid !

Vi vann Usm-silver i skid-o (:
Mars:

Jag fyllde 16år och hade skräck fest :)


Jag färgade håret minst 5 gånger, såg bla ut såhär!

Första gången jag var med de hemma, Fy vad glad jag är för att ni finns! <3

Första orienteringstävlingen var och också 10mila!
Maj!

Avslutningsfotografering Mariedal 9:6.  massa gymnasietvekan, jobb i skolan och orienteringstävlingar + min blonderingsperiod började...
Juni!

Första badet, och sommarkänslorna börjar komma!

Stockholm med brudsen!

Stockholm, Grönan!

Balen i 9:an!

Skolavslutning, trodde det skulle bli en dag av lycka, men ickesanicke! saknar. Jag höll ett tal inför drygt 300 människor i kyrkan. JAG, jaa JAAG!

Midsommar på Alnön! <3
Juli!

Gatufesten! Och jag sommarjobbar på E.on i 3 veckor

Oringen därefter avfärd till frida i Oxelösund med Stina! :)
Augusti!

1;a august åkte familjen till spanien! <3

Börjar gymnasiet på Skvadern! lös hår å grejjor!
September!

Jag vann E.on young heroes tävlingen! Tack alla som röstade. Åkte på prisutdelning i malmö och fick en Nokia N95 8 Gb
Oktober!

Jag och kalle firade 1 år tillsammans

Skolsm här i Svall, hela gänget kom hit <3

Daladubbeln! Jag&Linda kom 2;a!!! iaf i utklädningstävlingen :)
November!

Upptaktsläger i Siljansnäs!!
December!

Kreativtoljud spelar

Julafton! Massor av paket och mat!


Det var hela denna års resume, hänt mycket både roliga och mindre roliga. Men mest roliga såklart! Hoppas att 2009 kommer slå detta i braighet även om det kan bli ganska svårt! Puss

picture

:)

Hejhå! Designen gjorde jag klar igår, visst blev den bra? känner mig hyffsat nöjd nu asså! Men mer än så blev det inte, sorry for that! Jag blev irriterad och la mig i sängen och tjura, å shi fick ja! Somna gjorde jag såklart :P Men det kan vara skönt det också faktist! :) Inte ens Micaelas andas in och ut sms gjorde mig glad, fast av den metoden somna jag ju av vartfall. 

Jag fryser som en gnu föresten, det började igår när jag och malin och katarina var och spelade in film, iofs inte så konstigt eftersom de va -10 grader och hade gympaskor. Men sedan efter dess, har fått gått runt med vetekudde runt magen sedan dess :O Tur att det bara är jag och pappa hemma, annars skulle folk tro att jag är både gravid och skabbig!

Vad kan man mer kalla det än en uppsvullen - vetekudds - mage :)

picture

1 januari!

GOTT NYTT ÅR!!!! Hoppas ni har haft det super mysigt ikväll! Som ni ser så håller det på att ske stora förändringar här i bloggen. Nytt år - Ny design! :) Det kommer att bli klart imorgon om min tidsplan håller sig :)
Ha det super fin natt om ni nu inte sover :)  Kalle ha kommit hem!!! HAPPY!!!!! Jag älskar honom! PUSS

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv