tisdag i bilder

Dagen i bilder!

Jag skrubbar baten
Leticia!
Sot ar hon i vattnet
Jag som styr baten!
jag langst till hoger. sen 3 spanjorer.2 spanjorer solar pa dack.

maste bara tillagga att jag var brunare an flera av de :) Hejsvejs!!

picture

Tisdag

hej!
Har precis kommit hem fran en heldag ute. klev upp 8 for att hjalpa till och skrapa bort nagonting gront under baten som de ska tavla med i VM.  jag och Leticia och 3 killar. Vi  akte sedan hem och bytte om och tog en cykeltur med leticia och hennes kompis i Santander ett tag. sedan traffade vi 3 stycken andra kompisar och akte bat till ett annat stalle dar Leticias familj har en bat. Vi seglade ut pa den i det underbara vadret, nastan inget moln har det varit idag, verkligen vackert, synd att foljderna har blivit att mina lar ar sonderbranda och min nasa och kind ar mycket mycket roda de med. Har smort in med teatree gelen som jag fick mamma. Iaf sa akte vi runt och stannade sedan vid en badstrand och solade och badade. da var det riktigt underbart! Efter nagra timmar sa satte vi loss igen och borjade segla ivag nagonstans. Vi var sedan borta i kankse 1,5 timme till, da var det drygt med segling. Jag forstar inte att man vill halla pa aret om med det nar jag blir lite less pa en dag. MEn jag klagar verkligen inte men om man har varit pa baten sen lunch (svensk lunch 12, inte 3 som i spanien) till kl 6 sa ar man lite trott.  

vartfall sa ar jag hemma nu, ar hungrig har bara atit 2 ljusa toaster till frukost och till lunch en macka med nagon spansk omelett i och lite jordgubbar. JAG FORSTAR INTE ATT DE KAN ATA SA LITE HAR!!! middagen ar vall om nagra timmar, jag maste nog ata nagot innan. Nu pa kvallentanker man pa er dar hemma och far lite hemlangtan. jag undrar hur dessa veckor blir. Fick pappa mitt sms idag? och nicklas mitt imorse? gómde skriva 0046 innan och ingen har svarat sa jag undrar :P  dock kommer det att medelandet ar levererat men jag vet inte.

JUST DET! PAPPA! leticia bor i lagenhet typ precis vid hamnen d´r vi pratade om borde vara dyrast:O och de har hembitrade fran klockan 10 till 2 varje dag! cooolt! Hejda! Kram!

picture

1 mandag

Hej!
Jag har precis kommit till SAntander.  Sitter i deras vardagsrum nu en snabbis. fy det är pinsamt! gud jag blandar spanska med engelska och skratt för det later sa konstigt :P  iaf sa har jag rest i 12 timmar och kanner mig som en stinkande  trott turist!! borde ducha, de verkar snalla och valdigt hjalpsamma. Pappa, han visste att du hade varit har! & de sa att jag var brun! :D men brunare ska det bli. jag ubdrar hur dessa 2 veckor ska bli... familjen kan ju bara spanksa fñrutom 2, de pratar med mig och jag fattar halften av allt men de pratar sa fort sa det blir typ 10% jag fattar!


NU HAR JAG ÑTIT, tog lit tid,och pappa!!! Jag har testatt nya kulturer. smakat tva skinor. smakade skit... men fick h`lla munnen. jag at ocksa nagon fisk typ san orange fisk vissa ater pa jul... inge vidare, det blev till att svalja med vatten. hehe. imorgon ska jag upp kl 8 for att hjalpa till med baten. de skulle gora nagonting med den innan VM. resan gick bra, drygt pa arlanda men sedan satt jag med 2 40+are pa planet och pratade hela vagen. det var jatte trevligt!
Saknar dig Nicklas!  <3
Hor av mig!
KRAM

picture

återuppståndelsen

HEJ ALLA! en efterlängtad comeback är nu här! Först och främst  måste jag nog berätta att mitt senaste inlägg (1april)  var ett april skämt, ja det finns ingen rosa gris på armen! BUSIGT!
Det är nu 26 juni och solen steker! Jag ligger ute på studsmattan och solar och svettas. det är mysigt med värme, ÄNTLIGEN! Jag och förmodligen alla andra har väntat superlänge, men de ända man sett är regn och kyliga  rapporter på teven. tur att det har vänt.  Sommarlovet har kommit och är inu nne på den 3:e veckan, jag tog ledigt sista veckan för att jobba! Vilket var mycket värt förutom att jag missade studenten... sjutton, den dagen var jobbig. men 9 dagar senare och drygt 5000 rikare är jag glad!

Om 3 dagar drar jag till spanien ENSAM ! Det känns väldigt spännande och lite läskigt! jag kommer flyga dit och byta flygplan 2 gånger på vägen ensam. liten stor risk att de kan gå fel men det hoppas jag verkligen inte! haha! I spanien skall jag tillbringa 2 veckor hos en spansk familj som bor i norra spanien ( Santander) . Tjejen jag skall vara med (90:a) och hennes storebror kan engelska resten av familjen kan bara spanska så jaaa behöver jag säga så mycket mer? ehhh jag är spänd inni den minsta muskel i kroppen över det! hoppas mina språkkunskaper förbättras! Tänke iaf försöka upptadera så mycket jag kan på bloggen där nerifrån så ni här hemma kan läsa hur det är med mig. :)

återkommer om en stund då jag berättar lite mer om sovet hitills! se yaa! denna bränna fick jag då jag var i spanien med familjen i Augusti ifjol! peppa,peppa,peppa!! :D

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv