:-)

jag är inte trött nu, det har blivit en vana att gå in klockan 00.05 på www.bellme.se för att se det nya erbjudandet bland de första...  jag har med andra ord vänt på dygnet helt! kliva upp vid 12 och sova mycket sent. inte bra, inte alls bra!!
Hur ska jag klara av att vända tillbaka på dygnet?! den dagen ser jag inte alls fram emot! Imorgon ska jag inte kliva upp allt för sent.... hoppas jag på.
Min att göra lista:
- ducha , TVÄTTA håret
- städa rummet
- fixa saker inför kvällen
- vara med mickis & klippa hennes hår
- fixa paket.

det var ytters intressant att veta förstår jag ;)  så jag kommer ha en del saker för miger.
en kul sak, eller kul och kul. men jag fick skolkorten med posten igår kankse? Det är ju alltid lite roligt att få hem sånt. Jag läääängtar till skolkatalogen kommer. kuuul det!! :)

när jag ser det dära saknar jag mitt fina långa hår...
... som nu ligger i en stor trasselklump i min svarta sopsäck på golvet... krossad kärlek så att säga.
godnatt på er!

picture

kväll

tjoho!!
nu sitter jag i soffan nere och kollar på Nytt Läge! Lite speciellt för mej eftersom jag nästan aldrig kikar på den. Men det är trevligt när jag väl gör det. Bowlingen  gick som vanligt BAJS! menmen, en strike vart det iaf ;) duktigt duktigt!
imorgon ska jag klippa håret på mickis, iaf lite! :-) får ju se hur det går!

Men en sak ska ni veta!! Jag har hittat min stora kärlek! Den finns för 299kr på Lagerhouse! åhh, jag dregglar GRRR!! Cia kolla!!

picture

torsdag

ännu en dag av lovet har gått. jag klev upp ungefär klockan halv 12, eller 12. Någongång däremellan iaf, mitt hår stod nästan rakt upp, min näsa var igentäppt och jag kunde inte prata. det var en jäkla tur att ingen i huset var hemma! ;)
resten av dagen är jag hyffsat nöjd med;
- jag har fått en nyckel och larmkod till vivansborg, mohaha
- jag har handlat present till butsabong som fyller år imorgon
- jag har umgåtts med min älskling, micka
- jag har handlat massor med fina saker till mig själv :)
 
och om några minuter ska vi, ( jag, jilly, johan & mamma) iväg och bowla, jipppppiii jag kommer komma sist...................... Och jag blir alltid så sur, så jag är inte alltför pepp. Jag kankse ska fråga om jag får ha ränna? så jag får vara med i matchen. jag får fundera på det!

klicka å se mina snygga klipp, :) plus en bh.
1.  2. 3.
1. en oversize kofta & tjocka tights
2. kofta i mycket mindre format ;)
3. rosa rutiga trosor+ hudfärgad bh som inte syns!
fast sen lite hemlisar på det också!
hörs ikväll!

picture

&

asså hej igen kära läsare, min familj skulle egentligen ha en familjekväll idag, ja det var en trelig idé av den som kom på den, men ack jag tror det gick åt pipsvängen. De började iallafall att städa, vilket iofs några kankse tycker är sammanhållning, men inte jag! Okej, inte jill heller för den delen! Vilket kan uttydas utav att vi båda sitter här i min säng, som förövrigt är en dubbelsäng, med våra datorer och bloggar... haha bloggnördar 8-) Måste tipsa om hennes blogg, ny och kanonbra (Y)
www.jiilly.blogg.se   Read it!

Jag måste också ta och rekommendera en till kanonbra blogg, jag fortsätter i blondinbella spåret och pratar nu om hennes kille, jag pratar självklart om Storstadspojken!! Han skriver på ett sådant roligt sätt som får en att börja skratta. Jag och jilly har väldans roligt åt honom ofta kan jag lova! kika in å läs, garanterat bra (y)

såja, de vart lite reklam känner jag, imorgon blir det nog lite shopping för min del, ska köpa present till Butsa som fyller år på fredag!! skulle gärna ta emot tips (A) Men jag kan ju berätta vad jag vill inhandla?
ett data fodral, nej inte fodral utan dekal så att min inte är så svart och tråkig, jag skulle vilja ha ett rosa, men jag hittar inget riktigt som faller mig i smaken. men dessa tycker jag ser rätt bra ut ändå, från www.bluebox.se man kan också köpa till sin ipod, men eftersom min redan är rosa så anser jag inte att det behövs :)
 vilken tycker ni är snyggast? ;)


PUSSPUSS

picture

blääh

glömde säga att det är kallt här i timrå, det snöar. Jag ser det inte särskillt possitivt.....
piggar upp med karlie

picture

onsdag

tjabba tjena hallo, kom nyss hem från älsklingskarlie. det är alltid lika mys att vara med honom, och som min tanke var om bilden så misslyckades jag, men jag knäppte iaf. ;) haha så jag visar min hårfärg nu istället! :), visst blev det snyggt? åh vet ni vad?!?
jag tycker det är så himla sött, men cia tyckte jag var så himla fin i håret så hon hade sprungit runt i hudik och sökt min Naturly&easy - karamell choklad brun! man blir glad bara man tänker på na! ;) plus att det finns übergoda kladdkake muffins, det får nog bli min och jills nästa bakmål! :) 

En sak till som är ett stortplus förutom att jag får sova ut varenda morgon är att blondinbella börjat blogga igen å det är riktigt bra och intressant, tycker lite synd om henne som har så himla mycket och nästan ha bränt ut sig och då är hon under 18 år! jag vet att folk som kalle hatar henne, (helt utan anledning) men jag tycker hon är riktigt bra faktist-

Nej nu väntar go maten på bordet! vi sees! pusspuss

picture

kiss

jag är trött och vill sova snart, men tänkte göra ett litet "fotavtryck" som det så fint hette på lunarstorm för X antal år sedan. haha jag vill nog inte påminna mig själv om att jag var online där typ 24/7. Jag känner mig lite tragisk asså, försökte få andra att köpa pro till mej, typ Vill du ge mig pro? (a) (L) eller kommentera kollage? (A) , ojojoj, tur att man växte ifrån det!
 någon annan som känner iigen sig btw?! ;) så jag slipper vara tragisk ensam?

Iaf så har jag färgat håret nu, observera färgen. Karamell Chokladbrun det kan ju inte bli annat än bra med choklad lixom. har inte knäppt något kort men ska försöka göra det å stoppa in i kalles dumburk imorgon så ni får se!
Så här är det tänkt att se ut iaf! PUSS PÅER!

picture

sunday

hejsan snyggingar,
idag har jag varit duktig, jag har städat mitt rum(Y) duktigsofie!!! jag har också varit i birsta med systrarna, köpte hårfärg som jag alldeles nyss tänkte använda och diadem osv, onödiga småsaker ;) Men hårfärgen blir intressant att se. imorgon åker jag till karl, lär bli najs får man ju hoppas iaf! ;) 
Här är bilden från DD jag pratade om, MMMH!!! SNYGGAST

se ya later!

picture

lördag

Jag har lyckats hitta min kamera sladd så ett antal ( väldigt få ) bilder har jag laddat över till min kära plåtburk :') Men jag ser det possitivt, bättre något än inget :) Bland dessa så ingår de 2 outfit bilder från veckan, jag jobbar på att lägga upp de här i inlägget :)  min klänning på bild nr, 2 hittade jag helt oanvänd i mammis garderob, man undrar ju vad en sådan skönhet hänger med prislappen kvar för?! Jo, den flög av illakvickt iaf!

MEN IDAG...
har jag varit med rebban, johanna, lise och alice, ni ska bara veta hur mycigt vi har haft. Vi har spenderat myyycket tid framför en stor skärm, vi har nämligen haft High School Musical Maraton!!!!!! ja, hur kul som helst, Först såg vi 1;an och 2;an för att sedan åka in till stan och käka på texas! Sedan klockan 9 såg vi nya filmen, nämligen 3;an!! OCH jag kan ju verkligen säga att jag rekomenderar den, ååh dom är så himla söta!! :D känner att jag vill tillägga att jag tycker lite synd om mickis som mår dåligt och missade denna dag. puss och krya på dig, nej nu ska jag ta och kila till min varma säng!! avis förstår jag ! Puss Godnatt!
.

picture

.

jaa, jag kan ju börja med att förklara mitt känsloutbrott i föregående inlägg. på torsdags kväll så skulle jag sätta mig ner och läsa min antiken grejj som jag hade skrivit i X antal timmar. då hade allt försvunnit som i ett trolleri, utan spår!
Jag höll på att avlida rent ordagrant, så kvällen spenderades med att skriva om allting som var tvunget att lämna in nästa dag,.. ja då var det utklarat. och för att skryta så klarade jag det!!!! :)

För att återgå så är det loooov nu, fybubblans vad skönt!!!! Igår hade vi junis--disco, det kom 120barn, så det var fullrulle kan jag lova! :) trött som attan när jag kom hem, glömde att tillägga att det var haloween disco, min kära syster var snygg!Man blir nästan lite halvrädd av att se henne!! Haha :)  / sofie

picture

.

JAG HATAR ALLT FUCKING SKIT I HELA VÄRLDEN, NU ÄR HELA MIN KVÄLL FÖRSTÖRD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

picture

yeha

åhh, nu måste ni höra.
idag var det premiär på High School Musical 3!
låter really barnsligt, men åhh dom är ju helt underbara!!!  Så på lördag ska vi ha high school musical maraton me rebban å mickis, hör av dej om du vill hänka!
1;a & 2;a filmen hemma i soffan och sedan utgång med 3;e på bio!! låter det inte helt kanonbra?(Y)
synd att söt erik ska bort så han inte kunde följa med då, naaaaaw ;)

Sofie: vill du inte joina mig på bion då?
Erik: Om jag säger så här, hur lång tid efter att filmen har börjat tar det innan jag hinner somna?

men jag lyckades övertyga, synd att annat kom ivägen dock!

kommer föresten bli bajs att inte kunna träffa alla orienterare på aslänge! :/ <3 men, vi får hitta något sätt!, ska kila och ducha nu, så vi hörs! (F)

picture

onsdag

ojojoj, snart är veckan över, eller idag är det iaf onsdag! Hela denna evcka har jag inga lektioner, utan det är projekt vecka, MATTE , såå förvånande, eller inte! har intervjuat större delen av åk 1 på skvaderns om ders shoppingvanor, det är lite intressant att se faktist.
Har just ätiti lunch å innan det var vi och såg en teater i skönsberg, jag gillar den. iofs är ju grymt dålig på att se sånna djupa saker som vissa ser, men aah, för mig så vare bra (Y)

min internet  vana har blivit rätt låg, :O ( vilket iofs är väldigt bra) men det syns ju på bloggen. Igår och i förrgår var jag på möte båda kvällarna så det blir sent och tiden bara rinner iväg...

MEN PÅ FREDAG ÄR DET LOOOOOOOOV!!! gud så skönt!
nej jag funderar på att skriva min aniken grej, massor med saker i svenska som ska bli klart till fredag!¨PUSSPÅER

picture

im alive

NEJ, jag är inte död!  jag lever, fast det har verkat som så i bloggen!  Det har varit mycket i veckan, & nej, ingen bra ursäkt, men så är det! På fredag har jag matte prov igen, och denna gång är det på 160 sidor i matteboken, skitkul, jippi (y) det var däremot en bra anledning till att det har varit lite glest med inlägg ;) haha

Idag så fyller Lydia år, Gratttis Sweet Sixteen! Så det vart ballonger i arbetsrummet och bästa petter hade med sig en konditoribakt prinsesstårta för 14 pers!!!! Behöver jag berätta om jag är fet nu eller?! ;) Haha men det är ju såå gott =)

imorgon fyller lina år... undra vad som händer då?, haha =)
Nej, imorgon blire plugg på skolan och olaslutning i sokstugan... Med Pizza. HAHAH! åhh vad hemsk jag låter!!!! men + träning också ;)
bajs publishme som inte går att ladda upp en bild, så ja! KUL! ;) SOVGOTT!!  puss

picture

söndis

hejsaan,
Hemma från huvudstaden, helgen har varit skön!
MASSSA MYS I SHOPPING STÅKEN, god mat och häärliga människor!!
lördagens tävling gick bra, vit bana, borde inte gå annat än bra! haha
Idag startade jag 8:17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asså 4 st stack ut i skogen innan mej! KUL! haha, jag kom 40, bommade rätt rejält, men de va väll typ 100 med. Lekte med karlie i skogen sedan.

Igår åkte i till t-centralen och kikade där i några timmar, sedan åkte vi till kistagallerian, och MICKISPICKIS kom:) askul!!
Jag som till och med hade köpt en rosa ros till henne! Är lite besviken på mej själv, eller asså jag hittade nästan ingenting i sholm, men det vart ett par jeans, (som jag redan har) fast i annan färg, haha :D  baggy jeans från gina tricot!

men i sundvall innan jag åkte till sholm gick jag in på JC som hade vråålutförsäljning!!
Vet ni vad jag hittade?! denna tröja inhandlades för 25 spänn!!!!!!! inte dåligt, haha och en ljusrosa oersize tshirt för 12,5 spänn!!


nej nu är jag trött, HEJSVEJS<3

picture

fredag

Hejho, sitter på skolan och ska föröska skriva klar min engelska analys, men det går inte bra, allt bara korvar sig i hjärnan och jag kommer inte ens ihåg boke som jag läste för 400 år sedan!
 KUL, jag sparar den till efter helgen, haha! jag tror att jag ska dra ner på stan nu å kika i lite affärer innan jag åker till sholm, ingen uppdatering i helgen, men sry! ses på sööndag :)
föresten, jag ska springa på lördag.... jag som ville iväg!

Hittade sötaste dockan med det underbara namnet, sofie! haha finns att köpa på Esthex! Puss&Kram

picture

tortorsdag

asså guuud vad dessa veckor går fort!!! :D Vad glad jag blir, imorgon är det ju Freeedag!! myyyys!!!
imorgon vid 4 så åker jag till stockholm, och jag hoppas på att få träffa mickispickis å strosa runt lite i staden :):)!!!!

Torsdagar är den bästa dagen på veckan! sovmorgon!!! så imorse klev jag ur min sköna säng klockan halv 9 :) Började kvart över 10, jag blir så himla glad när man vaknar denna dag =)
Var kvar till nästan 5 och jag å fridis kolla på snyga videor, hahah skratta så jag fick ont i magen :')
PUSSELIPUSSPUSS
dagens outfit;

picture

torsdag

HEJHO!
igår blev de inge uppdate för mej, dels för att jag var så himla arg, och för att mitt internett inte fungerar, pappa har beställt nytt så han håller på att fixa å grejjsimojjsa med det nu, så nu sitter jag med mobilt bredbang (H)! Hah!
Igår så skulle jag ta bort mitt löshår, fick bara en sådan impuls. Så försökte jag med det i NÄSTAN 2 TIMMAR!!!!!!!!!!!!!!
och det slutade med att jag fick slita bort mitt egna hår!!! >KUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!!!!
så nu har jag väldigt kort och endast någa fjun som hänger och flänger vid axlarna! hejja på sofie. bra tjejen, BRA (Y)!

Det var anledningen till min arghet!
Men igår fick jag en mascara på posten, det var trevligt, och jag är ganksa kräsen på sådana så det var intressant att prova, jag kan inte riktigt säga om den är bra eller dålig än, men nu känns det som om den är en sådan "mittimellan" som inte passa mina fransar ;)

pusssis, nån ny modell från IsaDora! :)

picture

tisfisdag

Hallo!
Nuni, nu äter jag något gott, har gjort en egen smootie!
hallon & jordgubbar mixade med proviva å nå proteinpulver, Supergott!! Och nyttigt (Y)! borde prövas =)

SMARRIS!!! <3

something is in the air

picture

tisss

Nu är det snart mat!!!! frida hoppar upp å ner som en  tok för hon vill dra!
har bara esv, teater. kuuuuuuuuuuul! eller inte allt för mkt! Jag har också kommit på att min craft jacka är för kall för att ha i vinteter, de e ju en skaljacka, är det meningen att man ska ha 378900 tröjor under då eller?
Nej en fjällräven jacka är vad som behövs här :) haha!!
pusspusspusspusspuss

picture

måndag

hejj!
1 av 5 skoladagar är avklarade för veckan! 
vet inte hur jag ska göra till helgen, 25 manna i sholm, eller fjällen?  det blir veckans funderare det!!
jag saknar föresten karl, mycket!
måste bara berätta om min skräck upplevelse från igår. På tävlingen hade jag flätor, det regnade och allt hade tovat upp sig till 2 st tovbollar. jag stod hemma i duchen i 45 minuter och försökte trassla ut det med balsam, kur å grejjer.
Allt resulterade i att halva mitt löshår har lossnat, KUUUUUUUUUUL
fucking arg :@@
, grrr! idag vart det uppsat hår för min del iaf ;)

picture

skolsm

heejho!
Helgen har varit kanon

kallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekallekalle
min
kalle! idag har vi varit tillsammans i ett år! jag älskar dig <3 MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN!!! =)

Skolsm
i Sundsvall, otroligt! :) Det var roligt, träffade Hannipanni, Jullan, Annika, Fridis, Stinis och asså hur många som helst =) mysss tävlingarna gick bättre en förväntat också, sprinten ´var tungt. märkt att mina ben inte är tränade, och idag på lången gick det jättebra, förutom en kontoll, men 13 bra av 14. :) det ger mig lite hopp om att jag kanske kommer tillbaka någorlunda :) 16plats iaf

näe, kort sammanfattning. ses PUSSS

picture

hdfjgt

hello sunshines!
tyvärr så kan jag inte börja med, godmorgon mina halvmiljon läsare, som blondinbella skrev nyss, haha! Men nåra får jag säga så till iaf =) !
Sitter på skolan nu, vart en liten tidigare buss än planerat, pappa hade brottom till stan! Idag ska jag och mariaa ha en engelska redovisning, de kmr gå bra, jag kmr inte alls låta som en gris när hon pratar sin underbara engelska, menmen. det blir nog bra.

btw, DET ÄR BARA 16 DAGAR KVAR TILL LOVET!!!!!!(det står de på tavlan här iaf)
pusshej!

picture

torsdag

Veckan har bara susat förbi!
för imorgon är det fredag!!! gud så skönt!!
imorse hade jag sov morgon, gud så härligt! jag var så himla nöjd när jag vaknade och fick kliva upp nästan 2 timmar senare än vad jag brukar! Men glädjen höll inte i sig så länge eftersom ute spöregnade det, lixom igår...
HÖSTEN ÄR HÄR!!!!!
jag
tycker inte om denna årstid, visst det är fint med löv i olika klara färger. men inte detta hemska väder, att det blir minusgrader på natten och att man går runt och fryser ärslet av sig!!! fybubblans!!!

idag fick jag veta något omtumlande, men det tar vi nog någonannan gång.
imorgon kommer karl!!, ja om han nu är en man och tar sig i kraget dvs. annars blir jag inge rolig å vara me i helgen (: haha


sofie ggr 3

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv