lördag, rolig lördag

Paus i matten, det går inge bra nu, jag vill hellre typ springa runt på birsta eller nåt. hittade sladd till mobilen, här finns några godbitar;

Jag och Älskling efter vi varit på Spa-Södra Berget



Jag i Stockholm där jag provade min älskade päls-jacka


Tårta till älskling efter jobbet


he he


GRATTIS REBECKA 18 ÅR IDAG, HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!! :) <3

picture

j

Hejj
sitter just nu och är nybadad på majorsgatan, helgen skall spenderas här för att pluggeliplugga.. trevlans, eller njaa kankse inte matten dårå! pusspuss<3

Spanien 08, fin hållning


söt tjej, längtar till värmen, sommaren!! <3

picture

:)

hej!
tänk att hela veckan nästan har gått och att efter nästa vecka är det sport lov? fasen vad fort de har gått minsann!! skönt som fasen, har bara ett tungt matte D prov kvar innan jag får slänga böckerna ått sidan.. eller ahhh, iofs så lär väll lärarna komma med någon ny uppgift innan lovet så vi får jobba häcken av oss, som alltid... hoppas att dom tänker liiite på oss denna gången iaf!

idag hade jag samhälls-provet. jag hatar fan seminarie prov, får ju inte visa vad man kan utan bara massa jävla fjantfjunt. aja.. får historia betyget imorgon, jäklarns spännande...  mycket skolsnack nu minsann, men eftersom stor del av tiden just nu ägnas åt de så är det inte så konstigt :p

Syster-yster har kommit hem också, kul :)  var på birsta en sväng idag me sis och mammsen, köpte en present till älsk! men denni..!!
Pusssss&kram skumbanan

Söt-tjej för 3(?) år sedan? fin blondfärg iaf! 

picture

spanien

Har jag föresten berättat att jag skall till Spanien 4-12 Maj?? NIIICE!!! Skall runt till massa olika städer som jag inte kommer ihåg namnet på, men till cadiz ska jag iaf. Se och va lite sotis!


picture

tisdag

hej!
det är tätt mellan inläggen här minsan! dock finns de andra vettigare saker jag ägnar min tid åt så att.  har iaf insett att det är mindre än 1 månad till jag fyller 18 år! helt sjukt. vet inte vad jag skall önska mig, känns ännu sjukare.. älskling fyller år nästa fredag, mycket tårtkalas på en gång! men hans present får ni vänta med att veta! bra ären vartfall!

Idag har jag haft friluftsdag, spelade curling. Såg ut som nå töntar där på isen, hahaha, de borde faktist provas om ni inte har gjort det, roligare än vad det ser ut på teven.



Jo, tror kära familjen gör efterätt nu, så ska ta min kära samhällsbok och lite gottgott och plugga inför provet imorgon... att man kan ha så många prov som vi har är ju sjukt... det var btw, -27 grader imorse, behöver kankse inte kommenteras..
vill ha sommar

picture

tisdag

Hola!
Idag när jag vaknade hade jag världens värsta huvudverk, har nog aldrig varit med om nån värre, tog en alvedon och sov en timme till. skulle egentligen varit hemma men var tvungen att åka in till stan för att spela in vår spanksa film! den filmen lär bli roligt att se resultatet:P haha! ingen oscar kankse? kom hem precis, skall vara på soc kl 3, skall på möte om att bli kontakt person, skall bli intressant och se vad dem säger! (: egentligen borde jag krypa ner under täcket och se en film och bara tycka synd om mig själv och krya på mig, men det får jag ta efteråt!

borde sätta mig ner och göra mina 8 uppgifter som jag skall göra idag enligt min och julias matteplanering!  pusspuss!




söt+sötare+sötast=vi

snygg+snyggare+snyggast=nicklas

picture

lördag

halloj!
vintern kommer kanske en dag ta slut, idag gick jag med lollo upp till sidsjön i solen! kändes fantastiskt att se solen för första gången på typ ett halv år!! behöver lite vitaminer i mig minsan! idag är det vår 10 månaders dag, min & nicklas! Han har gjort en design till mig här på bloggen, det känns ju som att det kan behövas ;) 2 år gammal eller vad denna nu är!

har planerat inför lägret nästa helg idag, tror att det kommer bli najs. hoppas vädret blir som idag bara!


I love you honeyponeey  (:

picture

.

blir så jävla irriteradddddddd

picture

!

vinterbilder








picture

tisdag-kväll


matte C plugg inför kompleteringsprov imorgon... kul att jag alltid blrjar i tid.. ni vet ju vad jag tillbringar kvällen med.


dock är jag mer intresserad utav dessa godbitar, dock utan strösocker!!

picture

bilder

idag har jag badat på gympan, livräddning med min rosa hjärt-bikini, najjjs :) här kommer lite bilder från den andra fotograferingen...












picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv