mylife

Underbara, vackra, snygga, fina, rara, snälla älskling<3


Grrrrrrrrrrh!
Don't even think about it...!

picture

ego sentric

Holaa,
hoppas ni mår lika bra som mig mina kära vänner!
Idag vaknade jag upp vid min älsklingssida för första gången på väääldigt länge :) 1 vecka iaf....
Eller vaknade och vaknade, vaknade upp vid sötisens sida då hans väckarklocka ringde och han skulle springa iväg tills bussen. men sov med honom gjorde jag allt!!! MYSISEN!!

Alltså, igår åkte jag hem från fjällen med tåg! överaskade gosisen och han fick sin nyårspresent, (att jag kom hem alltså) haha! egoooosentriccc! :) var kallllt utomhus och jag skulle gå från centralstationen upp till Majorsgatan, vilket är en långlång backe i skållande kyla och med en ryggräck som var så tunga att bandet nästan skav in i axeln.. Jag var tvungen att använda en livlina och ringde därför till Nicklas lillebror som fick komma och möta mig och ta väskisen ;) helt plötsligt kändes livet mycket lättare då ;)

aja, idag ska jag på Birsta med Kalle & Frida, de kommer hit om cirkus en halvtimme skulle jag tro!  ska kika in mellandagsrean, jag måste ju erkänna att rea är min stora hemliga kärlek, efter nickisen såklart, men den är inte så hemlig, såå ahh, det är nog min största hemliga kärlek! shoppa BRA ( observera braaaaa) saker på rea kan få  en på ett sådant bra humör som endast typ superduperbrasaker gör ;)

jag tänkte bjuda på ett fint bildspel på skönheten ( my self ) se och njut!





Have a nice day! <3

picture

28 december

hello!
idag är det 28 December! Inte många dagar kvar på detta år nu inte! Idag fick jag sms av Halebop och de sa GRATIS MOBILSURF HELA ÅRET UT! jippi tänkte jag, tills faktat rann upp för mig och jag insåg att det bara är typ 3 dagar kvar!  väldigt lite kvar nu.

Jag är fortfarande i fjällen och jag lovar att jag skall bli riktig bloggis när jag kommer hem genom att uppdatera minst en gång/dag ;) minst.. annars lär jag ju få höra det ;) haha

Har inte gjort så mycket idag, suttit inklämd i stugan och ätit ännu mer! ( Vilket inte är behövligt...) för det är -25grader ute :| helt sjukt kallt!! det ryker när man går ut genom ytterdörren som bara den!! JAg var och hälsade på Faster en sväng också, såklart välde jag i mig mer godsaker fast jag tänk hela dagen att jag måste trappa ner, juuul har sina dåligheter! haha;) hoppas att min hemliga plan kommer funka imorgon, men det ser lite mörkt ut ;)

Pusspuss

miss my little honey boney

picture

annandagjul

Hej igen!!
annandagjul har nu nästan helt gått år 2009, likaså min mammas födelsedag! Grattis! Dagen började med uppvaktning med paket på sängen och egengjord tårta! Jag mina kära systrar och födelsedags barnet åkte sedan in till Östersund för att vara med på den årliga traditionen Julrea!! Min egen strategi för dagen var att försöka spara pengar eftersom jag skall shoppa på julrean både hemma och i Stockholm den 20:e Januari. Men det går ju alltid som väntat... Lite mer pengar spenderade än planerat! 3 st underklädes sätt, ett par tights med nitar och en nät tröja, riktigt snygg. Jag ska överväga att knäppa kort imorgon så ni ska få se. Kvällen har spenderats med filmmys här i fjällen. Just nu är det Da Vinci Koden, dock inte jätteinsatt pga detta inlägg, men det lär väll ändra sig. Det har gått 5 hela dagar sedan jag lämnade Älskling, Det känns verkligen som en evigheeeeeet... Men jag tänker att tiden bara tickar ner, ner och neråt tills vi äntligen ses igen! <3 Min älskade underbara Nicklas :) gosinos!  Imorgon har jag ingenaning om vad som skall ske.. Men jag kan tänka mig att det blir skoteråkning som gäller!
Puss&Kram

Jag och den finaste personen som finns på hela jorden!
Jag Älskar Dig!

picture

återuppståndelsen

Hej!
återuppståndelsen är nu kommen! Efter ett halvår-1år utan denna så skall jag nu återuppta vänskapen med bloggen igen! Såhär på julafton då jag egentligen skall sitta och kolla på kan du vissla johanna med familjen sitter jag vid min rosa prinsessdator! Jag har nyss ätit julmat och är proppmätt, ända från tårna till huvudet.. Men det är väll det julen är till för? eller?

Imorse öppnade familjen Johansson sina juklappar, vilket jag kan visa vad jag fick senare, vi var sedan ute och åkte längdskidor. - I min vackra vita vintervärld! Ni kan ju bara tänka hur det såg ut, fintfintfint! Jag tycker om Julen, jag undrar fortfarande varje år om tomten kan finnas, eller hoppas snarare innerst inne, han är ju så snäll. Skulle egentligen vilja vara lika snäll som honom. Får kankse börja skänka den dära 5:an till olika ändamål i klädafärerna när de frågar. nog filosoferat om detta, Sofie is back, såhär ser jag ut just nu, tagen men prinsesscamen på datan!!


GODJUL! JAG HOPPAS ATT NI ALLA FÅR HA EN KANON JULAFTON, PRECIS SOM MIG! <3
julfikat kallar, jag menar jag sa ju att man inte en ända sekund får gå hungrig på julafton! :)

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv