´

Hejsansvejsan,
inatt har jag verkligen gjort rätt för mig, sov från typ 12 till klockan 1. Så himla skönt att få sova ut eften denna super jobbiga vecka! :) Efter min sena uppstigning har jag mest plockat undan en del på rummet & lägret och spanat in bloggar, pratat i telefon osv :) För nu om en liten stund kommer karlie så då ska jag laga en jätte fin middag, efterätten gjorde jag redan igår, varav jag i all hast fick springa ner till Ica & köpa grädde, haha. smart as som man är. Iaf så passade jag på att träffa butsa då också. Är ensam hemma föresten. nej, ska kila nujaaa, pusspusss

picture

lögdö

HEJHEJ!
Tillbaka från lögdö, jo som jag inte har snackat så mycket om. Men båda nv1 klasserna åkte till lögdö igår på morgonen, det är väll typ 60 st. Hursom helst så har dessa 2 dagar gått ut på att paddla kajak, vandrat, bakat tunnbröd massor med "lekar" och såklart lära känna massa, riktigt kul faktist, det finns massor av oanade diamanter ;)
kul kul och massor av minnen ! Jag tror dessa tre år kommer bli jättebra, (Y) Jag hoppas på det iaf!
Snäll Cecilia skjutsa hem mej eller egentligen hennes mamma så jag slapp bussen och konk och skonk på storväskan!  :) TackTack! Det spöregnade hela första dagen, fyyy bubblans!  men haha det har ju sin tjusning ändå ;) När jag kom hem tog jag ett välförtjänt uppvärmande bad  och sitter nu här och packar upp lite smått.
Ska försöka sno nån bild av sandra senare , inget stort tryck för min kamera dessa dagar, Så det får ni vänta på :) PUSS

picture

höhö

Hallou!
Åhh, jag hade så rätt! Jag vetefan hur jag kommer klara dagarna här framöver?! och framöver är inte i nån vecka, utan 3 åår!
Okej, jag ska försöka vara lite possitiv, jag är ju ändå känd för de. Men jo, dagarna är långa och jobbigt, ( OCH då har vi ju inte börjat med lektioner ens) Men det jag vill komma fram till är iaf att jag blir jättetrött och det är nog inte bara jag som blir det, utan nog alla mina bordstjejer,  haha det lät ju coolt^;) Men hursom helst , sålyckades jag ju slockna när jag kom hem, så nu lär jag ju inte kunna somna inom den närmsta tiden, bajjjs! Fast om mnan tänke efter så är det ju inte så konstigt att man ät trött eftersom i räknade alla träd på norra berget ;) joars,
Men idag efter skolan så gick jag ner till stan me malin å där träffa ja lise, sofia & linn, gick och strosa runt lite, höll på att dö av trötthet och hunger, men ja som tur va så klarade jag mig hela vägen hem utan att jag föll ihop längs vägen.! plus, den långa vägen! Jag fick med en present till Jill med mej hem också, men va det är, det tänker jag inte avslöja här :D
MEN IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN SYSTER'S SUPER DAG, HURRA HURRA HURRA! Så syster yster blir riktigt stor och myndig idag!  grattis grattis grattis :)

å vet ni vad??! Imorgon ska jag å mina supersnygga rumskomipsar ta med oss saker för att inreda rummet lite, Det kommer nog bli hur snyggt som helst!!!!:D haha, måste leta fram lite saker bara (:
så här såg jag då ut idag, känns som att det var lite insprerat åt det röd/vita hållet, varav mina skor & väska var vit, röd!  puss käraste läsare ;)

röd tröja - adidas
röd/vit linne -  spanien
vita leggings - variant 

picture

Tjaa,
Har varit ute med min lillasyster i garaget och spelat på vårat nya pingisbord som pappa köpte häromdan, jag kan inte påstå att det är mitt största intresse men vad gör man inte för att vara snäll ibland ;) Sen när jag kom in hade min mamma kommit hem, hon hade handlat 1000 ljus, hmmm..... nästan iaf!

Imorgon fyller min systeryster 18, HELP, vad ska jag köpa för present till henne?? kom mer än gärna med förslag, men sms;a! jillen läser här ;)073-8181826!

                                                                       min mamma är galen i ljus -->
ska städa undan min säng och ner å fika lite, pusshejs



picture

monday

Första dagen gymnasiet, Skadern, Naturetenskap!
Hur ska  jag förklara, denna dag har varit den hemskaste ever och jäklit speciell. jag börjar med det hemska, då borde det bli mer possitit med det braiga :)
asså tystnad, den hemska pinsamma tystnad som råder när ingen vågar öppna käften, den är lixom så hemsk! Jag bara skrattar inombord om hur patetiskt det egentligen är, men ja så var det! hemsk pinsam tystnad, och jag ar inte bättre själ och bröt den som Amanda hade gjort på Hedbergska. Haha Hon är duktig hon :)
och ja jag har inte sagt ett ord till typ över hälften av klassen, men det kommer nog!
Det possitiva är att allt blir så nytt, nytt koncept, nytt folk, allt är lixom nytt. Tror att iaf de första Veckorna och kankse månaderna kommer det gå mycket bättre att lära sig säker av bara det. Där lät jag kankse lite väl seriös. men haha jag går ju ändå på skvadern ;) Härliga tjejer som jag kom i samma arbetsrum som (: Lär nog trivas kanon!
Efter skolan satt ja å Malin i solen, ( BTW Varrför blir det världens höjdar väder när skolan börjar?!?!?!? ) Sedan traskade, jag, rebban, johanna, å malin ner till stan. Där inhandlade jag en vit kofta & ett grått linne från H&M! Behöver nog inte visas, helfärgade båda två!

Plus att jag  hade lovat en outfit bild idag innan jag stack iväg till skolan, jag som för en gång skull hade tänkt hålla mitt löfte och knäppte kort å grejsa, men när jag skulle lägga in så dampade blogg/publishme sönder! lite irriterand vart jag iaf, Men så därför bjur ja på det nu ist :) Lite sådära lagomt sött :)

vitt/svart linne - spanien

svart madonnakofta - h&m

Mörk blåa jeans - GT

+ vita klackeskor (andra på bilden) - Din sko!

picture

imorgon

snart snart snart... bara några timmar kvar för läggdags för att orka kliva upp imorgon. 10 över 8 kommer rebban å hämtar mig :) undra vad vi ska göra imorgon? undra om jag får en rolig klass? undra om jag kommer trivas? undra om schemat kommer vara bajs? undra om allt! Jag hoppas på lite svar på mina oändliga frågor imorgon!jag har blivit nervös!

Idag har jag lyckats med mina mål. min garderob är städad och rensad. en hög för det som ska slängas och en som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med? Funderar på att lämna till en second hand butik, det borde bli lyckat :)
Jag har också lagt 3 orienteringsbanor till en träning framöver, justee, jag la ut 2 annonser på Tradera & köpte hårlim och borttagning :) Jag tror jag ska limma fast håret så jag slipper clipsen! Får se hur de funkar när de kommer hem i brevlådan! Föresten så är dom nya ;)
Imorgon efter skolan kankse jag drar ner på stan en sväng med stina :) Hon har ju faktist flyttat till svall idag :):)!
Jag ska köpa en vit kofta tror jag, det har jag under min städrensning kommit på saknas!
Jag lovar på en outfit bild imorgon innan jag susar iväg till skolan,
shuuu, nervis! nej tänk på något annat, det är ju bara en skolstart vi pratar om! eller hur?! :S

Jag tänker iaf lägga upp en bild som jag tycker om väldigt mycket, den är härlig. jag får en sådan sommarkänsla av den, Man kan ju alltid drömma om fler sommardagar! plus att mitt hår var jäklit fint, saknar både sommar & hår!
 

picture

:)

NU ÄR NEDRÄKNINGEN BORTTAGEN!
HALLELULJA! efter hela  sommarlovet! men de klar, bättre sent än aldrig!
Som ni säkert märker har en ipod kommit till i menyn, klicka gärna och lyssna på låtarna som finns där :)
Nu börjas garderobs projektet! :)
 / sofiee

picture

sönda

Hejhopp, idag är det Söndag , dan innan första dagen i gymnasiet, puuh! Sommarlovet har gått så himlafort, Inte alls så mycket värme, vilket var bra de 3 veckor som jag jobbade så att man inte vart så avis! Det var himla tur att familjen tog vårat pick och pack och drog till Spanien, annars vet jag inte hur jag skulle ha gjort, Där fick man iaf rejält med sol :)
 Dagen hade jag tänkt att ägna mej åt att städa och rensa min kära garderop. mina kläder får knappt plats i den längre, och då har jag hängt alla klänningar på en stång på sidan om.... Jag ska nog också försöka mig på att kasta några skor.. Så det får bli dagens uppgitft, Plus att jag ska sova tidigt :) morgon blire upp med tuppen (Y) ;)

Gårdagen tillbringade jag med kära Rebecka i Birsta, iaf en del av dagen. Som vanligt var det tänkt att avstå från köpandet men jag kunde inte motstå, Så jag inhandlade en halsduk (vilket är väldigt nödvändigt nu när det är höst och snaart vinter) , plus ett vanligt bas linne från Monki :)  Och innat sov jag mycket kan ja lova, somnade tidigt och klev upp tidigt! Härligt är det faktist, jag måste ju sova igen massa tänkte jag :)
Jag ska nog föröska ändra mitt, blablabla dagar kvar till skolavslutningen , jag som många andra stör sig på det, hahaha så nu ska jag dra mig i kragen! Och bestämma vad jag ska ha på mej imorgon, annars blir det en tupp morgon för   Sofie imorgon!
Puss påer,

Plus att mitt hår inte är det finaste på dessa bilder.  shitthesame

picture

mysa

Torsdagens grillning var super trevligt! Godmat, tjejsnack, allmänt mys och sleeping over time :) jag slocknade runt halv 4 snåret! MEN för att gott göra händelsen så klev vi upp klockan 10, shit  vad hemskt det var :o Men dygnsrytm förändringen måste få sig en början! :)

Dagen fortsatte och vi bestämmde oss för att vi skulle tillbringa dagen hos Rebban, vid halv 6 eller nånting gick jag och mötte Rebban vid Allamanda där vi sedan tjockade i oss Pizza för hela slanten :) Efter maten så gick vi hem till Rebecka! Hur som helst var det trevligt, vi såg på skräckfilm, eller jag skulle inte riktigt kalla den skräck film, den var mer sjuk, psykiskt, iaf hette den nåntnig med Eye, :) Superkoll är vad jag har, den kvällen va de, Linn D, Butsa, Sofia, Rebecka Linn S, Johanna W, Johanna D  och Lise. Roligt att träffa Johanna W som ska börja skvadern me oss nu på Måndag :)
Så här såg iaf jag ut ;

lila/vitt linne - spanien
Svart stickad kofta - Vero Moda

Brun Skinnjacka -  Från Sthlm

Vit väska - KappAhl

Blåa Diesel Jeans - JC

Nya alldeles för vita Nike skor - Euro Sho

picture

=

Det är riktigt roligt att snurra runt och läsa olika bloggar, hit & dit, om dittan & dattan! trevligt görande i dessa dagar!
Det var ju USM-träning igår och jag komemr kankse få åka med ändå. trots att jag har varit sjuk hela året förutom typ 5 veckor!
PLUS ATT JOSSE FYLLER 16 ÅR IDAG, STORT GRATTIS, HURRA HURRA HURRA! :)
Tiden rinner iväg så fort sånna här dagar då man inte gör nånting. om 2 timmar kommer de, och jag måste baka kaka nu! smaskens! så hopp & iväg,
Plus att jag har gratis sms!! Det var ett tag sen, haha älskar det :) & kalle

picture

torsdag

HEJ HOPP ALLESAMMANS!
jag måste börja göra någonting åt mina sovvanor. Ioförsig klev jag upp en kvart tidigare idag än igår. Men kvart över 11 är inte en lämplig tid nu när jag ska börja kliva upp skiiiiittidigt! Jag ujndrar verkligen hur det ska sluta! :) I övermorgon ska jag kliva upp jättetidigt. För jag lär ju vara hyffsat trött imorgon efter dagens kväll! :p
Hur som helt så har min dag hittils gått åt till att städa!! fy för det,d et är så himla tråkigt. & inte är jag klar med det. men som alltid så blir det att man fastnar här framför! konstigt nog
Jill ropade och jag fick mitt lönekkuvert för juli. 14 dagars jobb & 8176 kr läggs in på mitt kort den 25! :D
Synd bara att jag är skyldig min käre fader & moder en del :/ = MASSSOR
Får se vad som blir kvar när det dras bort ;)
Snygg bild på mej och mitt lönegrejjj (:

love&peacee

picture

en trevlig onsdag

 denna dag, onsdag den 20 har jag tillbringat i sängen till klockan halv 12!
klockan 1 åkte jag och Jill in till stan med Linda, Var där shoppade lite. ( vilket jag kommer att visa )
myste där och åt sedan kina mat, för min del blev det friterad kyckling. Som vanligt... jag vågar alldri prova något nytt! Haha:)
Sedan kom snälla jocke och hämtade upp oss vid Bio;n och ja å linda åkte sedan till Bergafjärden ute i njurunda på USM-träning. TYvärr är både jag och Linda sjuk så vi fick gå banan. Kul Kul, eller inte!
När mamma sedan hämtade oss i stan så åkte vi ut på Alnön, där jag duchade och blev bjudna på kvällsfika. PLus en liten modevisning av dagens inköp :) Kom hem bara för ett tag sedan. Så det är ganska skönt att nu sitta i sin säng och blogga om dagen :) Imorgon blire Grillis med älsklingarna! MYYYYYYYYS!
Ha en trevlig natt, :) Puss

Svart finstickad kofta - Vero Moda
Jeans typ tröja - Vero Moda
Vita Nike skor - Euro Sko
Rosa Vagabond sko - Euro Sko
Plus ett par rosa spets trosor, om ni har speciell syn så är det dom ni ser innanför!

picture

:)

Som jag har lovat, snart startar sommarn och jag ska upptatera lika mycket som förut. Om inte mereftersom jag har något mycket att ta igen  nu efter allt i sommar :)
Idag är det iaf Onsdag. Igår åkte Karl hem. Jag åkte till han i torsdas och sen åkte vil till mig nånting :) Ja som sagt så åkte han hem igår. Åhhh riktigt myyys!!!
saknar han ju redan, helt sjukt :)
Har hunnit med att träffa Lise, Rebban och Johanna en snabbis igår också. Solade i solarium.  ja jag försööker behålla min fina bränna men det vart ingen skillnad! haha! Jag kommer sitta hela kvällen och grina när jag börjar flagna kan jag lova :P
Från en sak till en annan, snart börjar skolan! Jag har faktist börjat längta lite ( :o ) ! jag tror det kommer bli bra :) Första veckan ska vi sova över i Lögdö typ Paddla å så, Hoppas det blir bra, bara klassen ä de så :)

BTW, så köpte jag en assnygg adidas tröja i Hudik, när jag var där :)
mhhhhh, DREGGGEL! :D

som ni ser, som jag inte har vågat  berätta så har jag KLIPPT mej ! .............................

picture

torsdag

ojojoj, tiden går fort. tiden rinner lixom bara iväg! det går ut på bloggen!
skit är det, men nu , när skolan börjar igen ska det bli helt annat med det!:)
sen jag kom hem från spanien har jag varit ledare för Sol-skolan! igår spöregnade det vi var ute å gick hela tiden, och det spöregnade, jag hade paraplly men tillsist gick det igenom. hmm?! normalt :) så genomblöt var  jag ändå!
kvällarna har jag tillbringat med mina kära kompisar, huaaligen vad roligt det är att bara myssa med er, lixom knappt sett en skymt av nån på hela sommarlovet, tack för att ni e såå bra (Y) <3
nu kommer jag om typ en halvtimme, nej shit, 20 min, bråttombråttom att åka till karl, ska svänga in i hudik en sväng innan och träfffa ciaa! KUL :)
jag ursäktar ännu en gång den dåliga uppdateringen och skkaa bättra mej :)
PUSSSSS
me&my sis!

picture

spanieen

spaninen tiden flög förbi men en attans fart, och ja det var ändå skönt att komma hem och få sova i sin egen säng, som ja jag inte har fjort på nästan över en månad! plus på det!
l
lite mindre roligt var den resan som tog nästan 12 timmar! menmen, ska man hare skönt så får man lida pint :)
solen har gassat konstant, lite brunfärg har man allt fått, glass i stora lass, medelhavsbad, storstadsturer, karneval, kikat på flamingo,shoppat, dykt på riktigt i havet. & mkt mkt mer!
lite svårt att sammafatta en sådan händelserik resa!
Lägger upp en bild på mina himmelskt bra köp å resten får ni kika på på bilddagboken! de lär komma dit om ett liiiitet tag, ( d.v.s om någon dag)
hursom helst så ska jag dra en sväng till lise nu!
sedan imorgon ska jag återigen upp kl halv 7 för min andra dag som ledare på Sol-skolan.

måste även tillägga att jag har saknat karl något hemskt enormt mkt i spaninen, inte gör det bättre av att jag inte haft/har några pengar på min kära underbara mobiil! 10 månader & 7 dagar <3


PUSSSSS

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv