:)



Ingen text behövs, en bild säger mer än 1000 ord!

picture

sista dag!

Hejsanhoppsan!
Årets sista dag är det idag, ska försöka hinna med en resume av året, ja en sådan som alla bloggare gör, men det ska jag också göra! :) Men just nu är jag nyduchad och ska snart iväg till Jonas, för idag är det en speciell dag, inte bara nyårsafton utan Jonas fyller 20 år! Grattis!! Får se om jag får min julklapp av honom också, :) sånt är alltid roligt!

Menmen, har hunnit med att vara på ica maxi i typ 1,5 timme idag också.. Det märks att gammla tanter som mamma är riktiga surrkusar! Men, det är väll det man får se fram emot när man blir gammal också, stå och diskutera med vänner i matbutikerna! Haha, nejdå mammis, förlåt :)
     
Ah, nu ska jag springa ner och se det sista av skidorna, ni missar väll inte Tour de Ski? synd att de inte går allt för bra för svenskarna, förutom Rickardsson! najs! jovars, vi förs senare Pusspuss
    
Precis nu ser jag ut så här, lite mysipysi!
Jeansen är nya, mitt 3:e par av mina favoritjeans, haha men olika färger, det var ju trots allt rea, så kunde inte hålla mej!
Grå Velour kofta, I love it

picture

v-i-d-e-o b-l-o-g-g !

Hej allehopa, som blondinbella brukar säga! haha :) Nu får jag faktist berömma henne hur mycket jag vill, för micaela har ju ändrat sin uppfattning om henne! (äntligen har hon insett fakta, den lilla bitchen min )

jovars, men nu kommer ni bli chokad, för jag kom på att göra en videoblogg alldeles nyss, så ja här kommer den, premiären! haha och JA som det står i kanten " min blogg kan ju behövas ta med en liten nypa salt ibland ". Pusspåer! just det, jag har ett linne på mej under, så det behöver ni inte tänka på ;)
 :)

picture

:)

Glömde ju berätta, idag blev jag otroligt glad när jag såg ett litet paket ligga i brevlådan! Mitt pris från petersson84's bloggtävling. En " kloka ord" där det finns massa kort som det står några kloka rad på, som man sedan ska tänka på under dagen. Ska bli roligt att testa! Den kommer från Calas och går loss för 100 kr. Dock inte för mej, ( happyface)

picture

näst-sista-dagen

Dagarna har bara svichat förbi, jag är hemma i sundsvall nu! borta bra, men hemma bäst! :) Har blivit mycket shopping för mig, funderar på om jag ska ta och visa upp de, får se hur det blir! Idag var jag med mickisen och butsa på stan, shoppa på julrean! :) sedan fortsatte jag å mickis att vara inne på ikea, så ja totalt 6,5 timmar shopping. Tur att det inte finns något roligare, men ack så ont man får i fötterna! Men de ere värt!!! :)

Igår klippte jag luggen. Fy så längesedan jag hade raklugg, tänkte jag! och vips så var de fixat. Det vart såklart skitsnyggt!  jag gillar min testa-prova-på-style! ;)
okej, luggen är kanke inte så sne som den ser ut på bilden, haha (:
imorgon kommer kalle hem, imorgon är det nyår, imorgon blir mickis <3 pusss

picture

:)

CHA!!
hoppas att de e bra med er! Det är det med mej! Kan börja med att gratta min kära mamma som fyller år idag! Grattis! lite synd om henne, för hon är sjuk, och har typ sovit hela dagen! men Grattisgrattis :) Har just varit ute i snön med lillsyster och busat, haha. Kulkul! Ska snart dra till min faster ( rakt över vägen) och äta mat, åååh hungrig! :D Blir nog riktigt najs! Storsyster är i Kina nu!! Helt sjukt, jag kan inte tänka mej att hon var här uppe i öde fjällen men nu är i Kina som är typ hur stort som helst :o!! Hoppas hon har det finfint där!

Imorgon drar vi till Östesund och ska kika på mellandagsrean! YEAH :D hoppas man hittar något fint! 

Hur hade ni det på julafton? jag hade det jätte fint. Jag älskar Julafton, iaf morgonen.
Ann kommer inspringande till mej och jill och skriker, sofiee, Jill VAKNAA! Det är jääätte mycket paket under granen! Kom kom kom!!! :) Jag och Jill som ändå har väntat spänt hela natten kliver upp och går in till storrummet. Där ser man granen med ljusen som lyser, och ögonen har inte hunnit vänja sig med att vara vaken så ljusen är sådär skummiga och skiniga!! åhh det är riktigt äkta jul för mej! Sedan äre paketöppning som flyger i skallen :D! haha

kortfattat;
rosa morgonrock
rosa skullcandy hörlurar
rosa platttång
rosa bäddsätt
rosa mjukisstrumpor
pieces trosor
dust-it
tights
tjocksockar/vantar
mascara
linne
hårspray/mouse
massa pengar (:
Tror jag fick med allt på bilden nu! haha nej, nu ska jag frächa upp mej, se yaaa.. puss

picture

dan före doppare dan

Dan före dopparedan!
Ja nu är den äntligen nästan här, julafton! :) Bara ett fåtal timmar kvar ju, & eftersom min kära familj öppnar alla våra paket på morgonen så är det snart,snart. ifjol kom ju tomten klockan halv 7!! HEHE hoppas han blir lite senare iår, eftersom jag och jilly sover till 11 om dagarna. skulle ju vara dumt att förstöra en fin vana :') Lär ju bli lite skidåkning och skoter imorgon också. jul jul jul <3

Vi har pyntat klart så det är världens julstämning här, snö + pynt + trångt + jill som äter massa jul godis ( okej, jag är nog inte sämre än henne ) ja, men ni fattar det kan ju inte bli något annat än en väldans julstämning!! :D När vi skulle sno våran gran så var det jag som hittade den perfekta granen och fick såklart också äran att stå där i djupsnön och såga! Jag hatar att såga, tillslut fick mamma komma å hjälpa så vi fick loss den, mohaha! även att de kom en annan skoter som körde förbi när vi sågade, så vi fick slänga oss i snön och ann fick spela ensam med 2 skotrar ( inte alls mistänkt!!) haha, tur vi har kul iaf! Granen var asfin, jag ska visa en finfin bild :)

Pratade me mickis igår, fyyyyy vill ju vara mere! :D    Men vi hörs, å God Jul påer alla!!! :-) Ni kan ju tänka på mej när ni håller på att dö av olidlig väntan tills tomten kommer, då har jag ju redan öppnat mina klappar!!!! :D:D  Pussi

:)

picture

Åkersjön.

Hejhoppi!
Är i Åkersjön nu, här är det as mycket snö och allt som har med det att göra :) Har bakat idag också. riktigt julmys imorgon ska vi dra ut på en julgrans-jakt! häärligt då kommer nog den riktiga julkänslan!
3 dagar kvar till jul!

förlåt att jag förstör jul-stämnigen med en fin spanien bild :)
Nu ska jag se klart på Heartbreak Hotel!
pusssi

picture

:)

 karlie ser ut att helldre pussa gitarren än mej ;)

 Kreativt Oljud äger på Bg i hudik!

 söt jag var någon dag i veckan som varit ;)

 åhh, denna bild är den finaste som finns!!!!! jag kan inte låta bli att ladda upp den Helena! Jag älskar er så!! <3

 Myspysi!!

Nästa gång bjuder jag nog på en fin bild på gugge_gangster! Vi hörs från fjällen!!! :)

picture

fre-lör

Heeeej,
Har spenderat kvällen hemma hos butsabong med alla flickor! hualigen vad länge det blir mellan gångerna! Men kul är det att träffa er, veerkligen! :-). Vi myste, pratade, käkade, öppnade presenter, ja allt mysigt tjejer kan hitta på. Så nu har jag öppnat min första julklapp, så roligt det är, det kan fasen aldrig bli tråkigt att öppna julklappar! aldrig! :) ( kommer bild nedanför ) Idag har jag även försökt att packa ihop så mycket som möjligt för imorgon åker jag till fjällen, där ska de skidas, åka skoooter, masssa utflykter och såklart myspys!! Kommer uppdatera därifrån också så ni får hålla ett öga på bloggen ändå ;)

Måste också tillägga att jag inte blir ensam här i sverige, trots att karlie är borta och att jilly åker på torsdag, så har jag ju ändå gustav! jaa, de klart, han är ju här, men inte här! så han får räknas ändå :D haha! sötponken!
 av älsklingslise fick jag dessa fina saker, 3 pieces trosor ( som jag hade önskat mej till mami å papi, men lise visst inte, det märks att vi verkligen känner varandra <3 :)  ) och ett häng smycke med ett K och en diamant! ( bilderna är klick-bara)      Tack!! Tack så jätte mycket! :)

Ska kankse lägga in lite bilder som jag lade över från kameran nu, yesbox! Pussi

picture

hh

sistadag, sistadag, sistadag, sistadag!!!! woow, nu är det sista dagen i skolan innan jullovet! Man kan ju nästan säga att det är lov, förutom att VI ska gå till hav 5 - 5 idag!! Helt sjuuukt länge faktist, fast jag tror de kommer bli mysigt. fasten jag kommer nog inte vara kvar, jag ska nog åka hem! typ nu efter lunchen me allsång å shit, rätt najs faktist tror jag! Vi ska fika snart me rummet, julfika! 

Är det ingen mer som är sugen på att åka utomlands???? Jag håller på att dö, jag vill bli brun, fin och shoppa billigt!!


miss karlie

picture

Torsdag

Hej kära vänner :-) ligger i sängen nu, har svårt att somna. Somnade efter middagen så det är lite surt. Imorgon är det sista dagen innan lovet! Skönt! Synd bara att det blir ett plugg lov för min del, speciellt matte som jag måste göra nästan halva b kursen, hm drygt! Men när jag sa matte kom jag att tänka på att jag fick tillbaka mattenationella i a kursen, det gick jättejätte bra :-) mitt första betyg är nu satt också, fasen vad tiden går fort! :-) imorgon ska jag även vara med tjejgänget, åh, ska bli så roligt :-) see u! Pusselipusspuss!

picture

0

Nu har jag handlat klart alla julklappar, gud så skönt! jag och mammi var i birsta idag och jag visade vad jag önskade mej, ( vilket inte är allt för mycket varierande saker egentligen ) jag borde sova, jag ska gå till sängen nu, jag får krupp på att jag vet att jag inte kan kontakta karl. det är jobbigt... jag borde prata me hanni nånting, gud så längesedan :o. mina gratis sms tar slut imorgon. engelska redovisningen gick bajs. jag är inte så possitiv, jag behöver nog sova....


hahah, kolla vilken söt bild jag hittade på patrik, när vi städade ur skåpen i 9;an. hualigen söt pojke. tur han gjorde mej lite gladare nu :) sov gott

picture

blondiii

Som ni nog borde veta så tycker jag om Blondinbella massor, hon är så bra, fötterna på jorden, står för vad hon tycker och allmänt härlig ur mina ögon. vad passar då inte bättre än att hon börjar blogga i teve?!
helt sjukt bra, för att citera grynet. Men asså det är asbra, 4-5 minuter varje dag  (mån-fre) på tv400!, och för oss som inte orkar bänka sig framför teven så kan man alltid kolla på dem på webben. www.tv4.se/blondinbella! Kolla in hur go tjejen är, och i dagboksinlägget 2, så kan ni ju spana in Nisse, haha! Han ser måttligt intressead ut, men go girl! fortsätt såhär!

picture

...

3 skoldagar kvar, sedan blir det lov!
3 dagar kvar, sedan kommer mickis hem!
8 dagar kvar, sedan kommer tomten!
15 dagar kvar, sedan blir det nytt år!
16 dagar kvar , sedan landar kalle på arlanda!

min längtan!

picture

(:

 Nu har jag äntligen gjort de dära sista med julklapparna, nämligen inslagningen! det är riktigt roligt ju! (:  Jag,Malin och Björni var på norraberget och filmade idag, skiiiitkallt, speciellt när man ramla och hela kroppen ligger dränkt i snö, eller när man åker ner med foten och till sin (icke stora glädje) inser man att man klev ner i ett vattenhål med vatten på 0grader... fyyyy! men kul va de, det ska bli jäklit intressant hur denna orienteringsfilm kommer att bli, haha! ni får vänta å se :D jaaa, om vi nu vågar lägga ut den!

jag läste alldeles nyss om hur konditorn gör deras pepparkakshus, tänk att vara lika grym som dom, vi brukar inte göra pepparkakshus, förutom ifjol då jag och kalle gjorde ett dass, haha det vart fint. tror jag måste försöka föra den traditionen vidare, sånt är ju trevligt. inte minst att äta degen :D haha!
    v.s   

picture

tiss

igår var ingen rolig dag...
jag vaknade med ont i halsen. och inte vilket ont i halsen som helst, utan jag hade jäklit ont i halsen, jag har aldrig haft så ont i halsen tidigare, jag gick till skolan ändå för att göra min redovisning, sedan åkte jag hem... och sov, sov sov hela dagen. dock kunde jag inte somna på kvällen, och hela natten har jag små vaknat. tungt ;/ idag känner jag mej bättre i halsen iaf. bra det. hade inte klarat mer av gårdagens mördag ont i halsen.. jojo.
idag, nämligen nu typ precis nu lyfter kalles flygplan till tyskland och sedan vidare mot kuba, neeeej buhu, jag vill att han ska stanna med mej!!  men nejdå jag klarar mej nog här i kalla sverige ensam.

jag hade nyss en mördag mattegenomgång.... inte roligt. vi hörs...
pusspuss

picture

linser

hejsan, var nyss inne på Kissie's blogg
, där hade hon skrivit om att de som bloggat mer än 2 månader får gratis linser hem i brevlådan, det måste jag testa, gud vad coolt, funderar på att välja ett par ljusblåa eller bruna? Du som är bloggare eller ej, gå in och kika på hemsidan färgadelinser.com. Hur många färger som helst att välja bland och till bra priser!

picture

söndag

Helgen har svischat förbi, discokvällen i fredags gick kanon, gänget börjar verkligen bli tajt. (Y)! De e najs :D
lördag morgon kom karlie. och hela tjocka släkten. tyckte lite synd om kalle som inte tycker om sådana tillställningar men han klarade det finfint (:. Imorse va han tvunden att åka tidigt. 1 för han skulle packa och öppna sina julklappar eftersom de ger sig iväg imorgon ! fyyyvad jag är advundsjuk!

Imorgon inleds den sista veckan, gud så skönt! har 2 st redovisningar, känns rätt skönt nu när de senaste veckorna har varit väldigt fulla av saker! sedan drar jag iväg till fjällen! se yaa!
saknar mariedal en del, <3,tur man har de bra nu å!

l,h,s,m,p,b <3

picture

torsdag

Tjolahopp! dagen har börjat bra, förutom att jag försov mig, men när jag stod vid den kalla busshållplatsen så kom rebecka, johanna och rebeckas räddande mamma med bilen och jag fick skjutse hela vägen till skolan :') snällllt! Jill kom hem igår, ska bli väldigt kul att se henne, och föresten så ska hon vara borta i 16 dagar inte 10!! Hjälp!! hon får ju inte gå och bli kines bara! :D haha!

ikväll ska ja dj;a vi ses, byebye <3

Med dessa grejjor i handen skulle det till&med vara roligt att städa (:

picture

:)

Så här, jag älskar min syster väldigt mycket! och även i detta skede fasten jag är så himla advundsjuk på henne så det inte är sant!!!! :D kort sagt, Jill ska till KINA! ja ni läste rätt, i eftermiddags/kväll fick hon erbjudandet om att åka till Kina den 25:e December och vara där i 10 dagar, åka runt och åka kinesiska vasaloppet o.s.v!  är det inte helt sjukt?! Hon ska åka utaaan mig till typ värlens billigaste land :D:D så himla lycklig för henne!
tycker dock lite synd om mig som ska vara utan henne hela jul å det! jag som hade längtat efter att tillbringa det med henne!  alla åker ifrån mej!!! men nej, jag får nöja mej med skotern (Y)
så här kommer det se ut :)
Men jag tycker att dom verkligen är värld det, dom är ju för underbara!!! :)

picture

onsd

nu vet jag vad ni tänker, - nu har sofie failat. men ickesanicke,  för jag har bara tagit en blogg paus som blondinbella gjorde. de ni! :D haha, nej men jag mår bra och är mitt uppe i julhandeln, skolpaniken och snart-lov-drömmande-tankarna. men det är lungt. Veckorna rullar förbi och jag har fullt upp varje dag efter skolan, dock inte denna. Idag har jag därför sovit flera timmar, och imorgon har jag sovmorgon, och nationellaprov , men inte e ja depp för de! För jag fick MVG på två engelska grejjor. ja (Y)   Se yaa, och föränta er mer uppdatering från min sida! (:  <3bjude på modellbilden

picture

tisdag

Klockan är 18:24, jag sitter på skolan och surar. jag ska ha nationella prov i matte a om en stund. jag vill inte. jag blir bara arg på damp matte. aja , får hoppas på det bästa! Imorgon har jag beställt klipptid klockan 9, observera att jag ger upp min sovmorgon för frissan!  så blire hår färgning imorgon oxo. nej, igår var jag på stan och träffade lise <3 och kollade ut lite saker jag önskade mig. ska kankse på birsta en sväng med mammi ikväll.

nej nu peppar vi me musik här, hörs! wish me good luck

picture

måndag

hejsan, nu är det julstämmning kan jag lova, imorse när jag kom till rummet på skolan hade dessa sötnosar pyntat jätte fint!! åh, idag tog Hampus med dig högtalare så julmusik strömmar ur dem!  hualigen så fint!!
men jag har ett stort problem!!!
vad ska jag önska mig??? seriöst, jag vet inte. jag måste ju önska mig något så att man får något som man tycker om. men det känns som att pengar skulle sitta bäst, men det känns så himla tråkigt! dagens i-lands problem men de e hemskt tycker jag. det känns som att jag har allting jag behöver! :S hur normalt är det på en skala då? ;)
bjuder på denna fina bild eftersom det var andra advent igår.
Någon som såg julkalendern imorse?

föresten min uppsats imorse gick bra!

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv