bilder

idag har jag agerat modell för älskling, här kommer lite bilder från den första plåtningen med temat gammeldags, ledset och svartvitt, men ahh endast bilderna längstner är svartvita! De andra bilderna vi knäppte var utomhus och de bjuder jag nog på imorgon! Godnatt... & jag vet att det är lite över poserade, men någongång måste man ju få göra det också ;)













denna bild blev den slutgiltiga inlämningen.

picture

lördag

idag har jag städat hela dagen plus ett besök på sibylla för att sedan spendera en stund på majorsgatan framåt kvällskvisten..:) jag var i stockholm för en vecka sedan, fin uppdatering jag vet. men vartfall, denna fina bild knäpptes idag!


- sofiepofie

- modellen själv

godnatt! <3

picture

♥nicklas♥




nicklas ♥ sofie

picture

måndag

efter en dag av uppsatstänkande ser jag nu ut såhär...

he he he, söt tjej :)

picture

:)

Hej, helgen är nu slut, dock är min lite förlängd eftersom jag har återläsningsdag idag, vilket betyder att mitt matte prov blev framskjutet ( och typ räddade mitt liv ) och att jag sitter hemma bänkandes framför datorn för att skriva på min uppsats :)

sitter ihopkurad under täcket i nicklas myströja... man får vara lite småbusig då han är borta (a) Har ett stort sår just ovanför överläppen... att jag alllltid lyckas med sånt... aah, kanske kommer med några newws senare. nu blire pluggis, neerd

skickar pussen till nicklas som sprang som en galning ute i kylan i morse till bussen. pusss världens bästa bästa ♥

picture

nomegustaelespañol

hej, sitter just nu hemma i köket och fryser. Sitter och pluggar spanska inför provet imorgon... känner verkligen att detta tar kol på mig, vill bara bort från skolan och åtminstånde ha en kväll fri från att ångest känslor över skolan..
jag vill inte känna sån press hela tiden...

men morde väll bita mig fast i läget och göra det bästa möjliga imorgon på provet, dock känns det hårt eftersom jag måste skriva mvg annars ryker det i kursen... nog klagat, nu är det spanska som gäller... puss&kram

f-f-f-f-f-f-ryser

picture

9månaderavkärlek

idag är det ingen vanlig dag för idag är det våran 9-månadesdag hurra hurra hurra!!





Efter en dag av helvetes arbete så kom jag hem till älskling som hade hjärt-choklad!

-du är det bästa jag någonstin gjort
i skolan har jag aldrig haft lika mycket som jag har nu, aldrig denna press, aldrig så mycket jobb, aldrig aldrig.varenda ledig sekund ägnas åt skolan... (...)

godnatt, nu ska jag plugga innan jag somnar in i min kärlek's armar! <3

picture

!!

time for my first day at schoooooool


- tänk att det är sista dagen i veckan också!!

picture

hehe

HEJ!
kom precis nyss hem till Timrå! tiden sedan jag sprang som en tönt till bussen har varit superduper! gick på stan där jag köpte masssssa superfynd, käkade och åkte hem till petra! Därspenderades kvällen med henne, anna, sandra och maria, massa mys, prat, ätande, ännu mera prat och ännu mera praaaat. supermys. sov där och vaknade idag, inte fullt lika utvilad som jag ville men dock lite (y)  Tack för treevligt :)

åkte sedan bussen för att möta Nicklas men slutade med att jag hann gå hem till honom, värmde mig därinne i den -20gradiga kylan och åkte därifrån lite senare än planerat(a), vi tänkte ner på stan för att gå på mq å kika in rean men när vi  kom dit just innan 5 så var det stängt... helvetes skit tänkte man och kännde hur tårkanalen nästa började fyllas av att lusten flög ur en, haha nej men det var lite surt. vi dämpade våra (mina mest kanke??) känslor med att gå på ica och köpa chips dipp och choklad... ja, det ska jag tillbringa kvällen med, haha..

såhär ser jag ut just nu!! nyaa sypersnygga örhängen - Indiska 50 kr och tröjan den är ny den med- Vero Moda 90kr.


Måste berätta om mitt superduper köp också! I jul så fick jag ett par byxor från Bikbok ( jaa de som kissie pratar om så mycket) iaf så fick jag ett par sånna och de nya vart mina favorit jeans, ap sköna. Iaf eftersom butiken har gått i konka så tänkte jag kika förbi och se om jag kunde göra ett fynd på dessa byxor, OCH JÄKLANS!!! -- jag fick 3 par av samma modell men i olika färger för 99 rikstaler tillsammans!!!!!!!! det måste varit det bästa klippet jag någonsin gjort!
puss på er

picture

aaaaaaaaah

ruuun to the buss now

bilden innan var så hemskt, kände att jag var tvungen att visa före-efter bild :) hejsvejsss!!

picture

soon to the city

hej om en dryg halvtimme ska jag in till stan och möta upp swamps, ska bli kulkulkul! ;) ska kolla runt lite på stan om det finns något roligt och spendera lite pengar på att äta mat! förmodligen någon fet-mat, OM jag skulle känna oss rätt ;) Efterdet skall vi hem till Pet och med mys, nagelvård, ansikts vård, skvaller och ännu meera mat.
Men nu har jag brottom, för ser ut såhära RIGHT NOW!! ;) måste ju springa till bussen om 30 min! See you later!

sofie sitter i sin rosa morgonrock i sängen!!

picture

niceeyees

Nu drar jag iväg till Alnön på middag! puss&kraam

picture

hejhopp

hallo!! sitter för tillfället i min rosa säng och tänkte skriva på min uppsats som ska vara inne efter lovet, skall handla om en konflikt i Eu.. inte det roligaste ämnet enligt min mening dårå, jag har valt konflikten om Turkiet skall få bli medlem i Eu. kändes som nått av det lättaste iaf. Några egna erfarenheter eller tips tas gärna emot!!

Har bott på Majorsgatan sen jag kom hem från fjällen, men igår så åkte jag och älsklingen hem hit till Timrå. Åkte skridskor med min lilla syster, Nicklas, Kalle och Frida igår kväll på gärdet. Det var trevligt :) men vi ses, måste börja någongång, för efter ett tag måste pluggandet gå över i matte-plugg!! :s
pusssen

så här ser en vanlig morgon ut i mitt liv! ;)



picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv