mini bildbomb

Får bjuda på några andra inomhusbilder från fjällen eftersom den andra jag tänkte visa er igår inte fungerar..

Tur att nicklas iaf försöker vara söt.


söta paret, eller inte. haha :)



Ser ni håret? Det ser riktigt fake ut, men det är äkta! Jävlar var långt!





I fjällen behöver man faktiskt inte vara särskillt fin :-) he he

picture

Torsdag

Bilden som jag ville visa igår verkar fortfarande inte villa fungera.. Visar därför en "dagens outfit".

Pink is the colour!


Har sökt sommarjobb, pluggat och sovit denna dag. Nicklas och Emil är här nu och vi ska kanske ha monopolkväll ikväll, OM de klarar av att slita sig från deras spelande på iphone/desire... Framtiden har mycket att visa.

Börjar känna stressen inför högskoleprovet på lördag, men egentligen... det spelat väll ingen roll vad jag får... hoppas inte det iaf :-)

picture

30 Mars

Hej!
Helgen i fjällen var superkul. Mycket skoteråkning, god mat, monopol och härligt sällskap var den rätta kombinationen.
Det måste göras om. :-) Hörde att en ny monopolkväll redan var inplanerad!! Perfekt!

Veckan började sedan med nya ämnen, Biologi breddning, anatomi och fysiologi, och religion A. Intressanta kurser båda två men ser ut som att de kommer vara en aning jobbiga... Tur att jag har mycket ledig tid då!!

eftersom blogg.se har något driftfel kommer bild inom kort


Ska gå och slå in en present till lillsyster som fyllde 12år i Fredags och en annan till mami och papi för att de är så himla bra <3

picture

Fjällen



Nu drar jag till fjällen! ingen uppdatering förrens söndag eftersom blogg.se inte har fått igång sin app än.
PEACE

picture

sömnig

Sitter och håller på att skriva klart företagsekonomi uppgiften. Nicklas sover alldeles bredvid så fint. Var tvungen att ta ett litet kort av den fina människan.




godnattpuss till nicklas och er :-)


Håler tummarna för Julia och de andra som gör fysikkompletering imorgonbitti. Ni är duktiga! Själv kände jag att jag inte hade ork eller tid till att kompletera två prov för ett MVG, nöjde mig därför med ett VG. Godnatt hörs imorgon då drar vi till fjällen!!

picture

en tjej som har roligt

picture

framtiden

Vad ska jag göra efter sommaren?

Försöka skaffa mig ett jobb och spara pengar så jag kan åka utomlands 2 månader?

Börja plugga civilingenjör industriell ekonomi?
Men vart? Linköping med Jill skulle vara jättekul, men långt hem och jag vet inte om jag har betygen för att komma in..
Umeå? känns som en härlig stad och många jag känner kommer att bosätta sig där men utbildningen har lägre status.

Kanske finns det någon annan utbildning som passar mig bättre?

Vad ska Nicki göra? Vart ska vi bo?

Måste också försöka fixa mig ett sommarjobb/jobb! puuhhh

Detta är frågor som ständigt kretsar i min hjärna.. Jag blir gaalen!!


picture

iphone

Hej!
har tydligen ine gjort ett helhjärtat försök med bloggen, antar att det är bäst för mig att publicera ett inlägg nu. :-)
Ligger hemma i sängen eftersom det är återläsningsdag idag. Skall skicka in ett hemprov imorgon, tror föresten att det är det första hemprov jag har gjort under dessa 3 år? eller.. Jag kan ha fel, men kommer inte ohåg något. Imorgon åker jag till fjällen men Nicki, Emil och Lise. Kommer nog bli HUR KUL SOM HELST!! :-) Synd bara att bästa Jill kommer hem  just denna helg och att Ann fyller 12 hela år...

Apropå det då fyllde jag 19år nu den 21 Mars. Fick en underbar Iphone som jag knappar runt på hela tiden. superkul!!

en vit iphone 3gs 32gb. Köpte ett fint blått skal till den nu, tänkte använda den till jag har beställt hem ett hellokitty skal :-))

see youu!!

picture

Onsdag

ÄNTLIGEN!!

Livet känns så jäkla bra just nu!! Har idag genomfört fysik/svenska redovisningen och Nka seminariet och kan därmed kryssa 200p av studieplanen!! Jihooo!!! Idag har jag också fått se det preliminära schemat som börjar att gälla nästa fredag, jag är ledig hela måndag och onsdag samt har endast idrott på torsdag!! Jag hoppas verkligen att det kommer bli så skönt som jag kan tänka mig!!! Känns riktigt bra att avsluta tre hektiska år på det viset.

Pappa skulle ordna efterätt idag också för att fira över att jag är klar med de båda kurserna idag! Det är inte mycket som fattas. Det enda som skulle saknas är en hög med gott godis och Nicklas. Jag fattar inte att han måste jobba kväll då jag vill att han ska vara hemma...

Men om denna dag känns bra så kan jag berätta att gårdagen var motsatsen. Jag bara längtade tills idag på eftermiddagen. Jag skrev faktiskt ett inlägg om hur hemskt jag hade det , men det försvann då jag skrev det... Jag insåg då att det var ödet som hade bestämt att det inte skulle bli något inlägg för dan!

Inatt ville Nicklas mysa, jag var sur och stressad och kände absolut inte för att vara med på något jädra kort. Men han insisterade och här har ni resultatet...

låter bilden tala för sig själv ;)

picture

Fysikfördjupning

EDIT
såg att nicklas visst hade sparat detta i utkast imorse kl 07.43... Sött av honom! Det föreställer iaf en sur och stressad Sofie i morse och början av min PPP.






picture

Kvällspromenad

Var på en kort kvällspromenad med gazsi för att hämta Nicklas. Han är duktig han som jobbar så sent!

Visst är Gatzsi fin? :-) Teliamössan med!!!

picture

omstart

efter närmare 1års uppehåll går jag åter tillbaka till dig min blogg. Jag skyller lite fint på Nicklas som fixat en ny bloggdesign till mig för att höja motivationen till bloggandet. Vi får väll se hur det går men jag har lovat att ge det en chans.

Sitter för tillfället och läser artikel efter artikel om katastrofen i Japan. Skall hålla ett tal/föredrag om kärnkraftverksituationen där, dess strålning och eventuella följder. Är mycket stressad eftersom det är på onsdagmorgon och jag börjar nu.. Det är väll bara att kämpa på, tur att Nicklas jobbar sent både idag och imorgon så att jag kan koncentrera mig på någonting annat än honom.

Här har ni oss föresten. Innan middagen på Nicklas 21års dag, förra fredagen alltså.

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv