Vålodalen

Hej, en finfin uppdatering direkt från sängen här i vålodalen. Har åkt massor av skidor och även hunnit med att spela in några scener till filmen! :-) det var jäcklarns så roligt det. Inte nog med det så har jag och malin pluggat sönder eftersom vi har hur mycket som helst som behöver göras nu! Puuh fy vad vi är duktiga:-) måste också säga att det är världens godaste träningsläger mat, never been better! Idag pratade jag med söt gustav också, lite ledsen att jag inte kan vara med han nästa vecka, som han hade sagt... Men ne, lite synd om jag lyckas lägga in en bild från mobilen så får det bli en på honom:) hoppas, :-) imorgon kommer jag hem, skönt! Vi ses, ha det härligt. Och hoppas detta inlägg inte blir på hundra 72 rader som i mobileo :p pusspuss bilden funkar inte, får bli senare, skit internet! Sov gott

picture

torsdag

igår: skola, vart deprimerad över allting vi måste göra, det är seriöst AS mycket. , kom hem. läsa engelska bok, sova, vakna, läsa engelska bok. yes thats my day... inge roligt och inge inspiration att blogga.

idag däremot började jag klockan 1! ni kan ju fatta hur skönt det var, fetaste sov morgon, läsa engelska bok, åka till skola, matte sluta (: var kvar till skolan till kl 5 för att plugga matte och vara med mina kära kompisar (:
i morse var jag aktiv och knäppte kort på min underbara klädsel idag!
1.  2.3.

1. snygg klädsel, mammas tröja som är hur underbar som helst, typ köpt nånstans väldigt dyyyr
2. närbild
3. natural beauty! (:

imorgon åker jag till fjällen på träningsläger, wish me good luck, om jag säger så här, det kommer snarare att bli pluggläger eftersom mer timmar kommer att spenderas åt det!! tur jag har med mig maliniii så jag slipper lida ensam.  jag längtar till kalle, varför kan inte han åka med , haha han är ju så himla söt på skidor :')

åh jag hör pinks låt so what, den är fan grym. riktigt coolt av henne att skriva den till hennes ex pojke, nej borde fortsätta att packa, får se om de blir nå mer ikväll annars ses vi på måndag! <3

picture

yejj

Jag har förövrigt hittat en ny stor kärlek! - Kjolen är rosa och finns på style by stars, fy bubblans tänk att ha på sig denna skönhet, vill ha! kanske får önska mig denna av tomten till jul?;) På sidan går den loss för 249 kr, inte för mycket att snacka om så att säga ;)


Pink is the colour! <3

picture

tisdag

hejsan!!
Nationellaprovet idag i Engelska A gick bajs, I mean it!! seriöst. varför gör man ett sådan svårt hör provför???? jag får ju damp! aja. hej ig barn! Någon mer som hade det idag?

våran teater lärare var fortfarande hemma( efter att hon brutit foten på ett spa ) så våran redovisning var framflyttat en vecka till :P, Vi fick ist börja med vårat stora estet projekt. och ni kan ju inte gissa vad jag och malin johansson ska göra ;)
ja ni orienterare kommer säkert ihåg de sköna " sjöarp the movie " filmerna, jo jag och malin ska göra en sådan slags orienteringsfilm på vintern, för att visa vår kärlek till orientering....

ja , det låter lite gay, men skulle ha något tema och något vi skulle framföra så det låter lite smörigt å bra (; så vi ägnade en stund på dagens lektion åt att planera scener. haha, kommer bli kul de dära tror jag. Första tagning sker i helgen i fjällen, Vålodalen!

yesbox, jag har bestämmt att jag ska knäppa lite mer instressanta bilder både på saker och outfit's , men idag får ni nöja er me en vanlig outfiiit, där min hållning mer liknar en banan än en människa!! 
pussss

picture

sofie

picture

måndag

Hej!
Idag har hela sverige haft snöstorm... men inte här :D en vanlig vacker vinterdag i Sundsvall! Skönt kan jag lova!
Och dans var det som gällde idag, roligt kan jag lova. Inte fullt lika roligt när jag dansade bugg med Axel och jag fick göra 175st snurris efter varrandra, helt yr i bomben :d  Haha men han var ju helt klart bäst iaf! :) Om någon vecka är det skoldans, det borde ju bli askul! ;D

Imorgon har jag nationella prov i engelska, hör&läs förståelse. kul att jag suger balle på engelska..!!! jag längtar inte...
men en fin bild på mig och karlie på skidor kommer iaf. det var mega kallt och eftersom karl åkte så fort (...)  så blev jag så varm så näsan kokar av värme, ja därav färgen :P men njut. mmmmh


glömde att berätta att jag bjöd på bärrutor idag, fybubblans vad de var goda!!!!

picture

o

eftersom jag är trött och borde sova så tänkte jag bara bjuppa på en snygg outfit bild från veckan. i totally love the koftaaa! sleep great sunshines

picture

`u´

hejsan!
inte mycket till inlägg hare blivit i helgen, men glad är jag ändå! helgen har spenderas till väldigt stor del med karliee, å blahiblaha, not so intresting for you to know. men ifredags var jag på stan med frida och rebben en stund och jag köpte världens underbaraste tröja! MMMMH! ni vet sånt där velvor, tyg, ja myspys tyg ;) - ja en sån där som kenza har, :)
nej men 199 kr på h&m - spring dit och köp! har inte fått nån bra bild påren, svårt att få fram huren ser ut, men ett litet smakprov får jag lova att bjuda på (:

picture

tors

Hejhoppsan,
har nyss kommit hem från NvB-kvällen, det var Nv1B, Nv2b och Nv3b som haade en gemensam kväll me massa skoj och grejjs!  kan ju säga att jag var rätt bra på limbo eftersom jag klara till typ knäna, något högre kankse, men inte så jäkla mkt. haha. nu har jag iaf ont i magen å ryggen eftersom de tar ju på musklerna att hålla upp kroppen med de stackarna. vaddå träningsverk imorgon?! :)

jodå, annars så innehöll kvällen pizza, frågegrejjs som sedan blev tävlingar som tex,
 vem har längst?
Erik Wallvik nv1b
hdhjjd nv2b
asdhdjsnv3b
hmmm, ja hur ska man tolka det, självklart tolkade alla det som att de skulle skära det längsta äppelskalet med en kniv på en minut ;) haha ja ni fattar poängen med frågorna ;) kan ju också tillägga att erik hade längst ;)

ojoj, nu är jag trött. har eng,grammatik prov imorgon. kommer å bajs. aja. hörs puss

picture

dagens händelseee

Hej!
nu har det roligaste på hela året hänt!!  OMG!!!! :D hahaha, Frida har nästan dödat våran rektor!
det var så här, frida, sofie och maria skulle gå och äta helt vanliga skol- fiskpinnar och potatis. Vi gjorde sällskap med walle och Andreas (som är rektorns barn) frida gick efter killarna i matkön medans sofie och maria tog den "säkra vägen" på andra sidan maten alltså! när frida skulle ösa på sås på sin tallrik gjorde hon sin " fjortis spark"  alltså fälla upp benet bakåt.

, PRECIS , kom rektorn och snubblade på det uppfällda benet! PANG rakt framåt flög han, ja säkert flera meter och fick ta emot sig  på ett bord! Har försökt att lugna ner henne hela lunchen men det är fasen imöjligt Frida sitter nu och funderar på hur hon snabbast försvinner ur landet eller möjligvis kan byta till nån annan skola!  haha, hon är väldigt söt och inte död som hon själv säger! 
 
Varför ska andreas (rektorns barn)  vara sur på dej?  - maria
För att jag har dödat hans pappa!!! - frida

Här är en fin bild som dels visar mina skills i paint och hur händelsen i matsalen såg ut!!! :D

-.

picture

tisfisdag

Heej!
denna tisdag har varit  rätt bra asså, förutom att jag gjorde samma misstag imorse som igår. råkade snoza lite föör länge! aja, tur att jag var snabb som attan och hann iaf ! :)

alla blev glada när våran teater lärare hade brutit foten, egoistiska elever som blir glad över att slippa redovisning (A)! Grattis till Amanda som fyller 16 idag, å tack för den mega goda tårtisen! fasen skvadern kommer förvandlas till ett fettocenter snart, !

idag så gjorde jag min debut på skidor, det var riktigt jäkla bra före asså, grymt skönt att åka. shit, det där kom från mig! Haha men de blev väll en dryg mils åkning iaf. en dagens outfit bild fåre bli, men i form av skidkläder. yeeeah, riktigt jävla het!  hörs sedan puddings

picture

mm

halloj,
 har ju glömt att säga att jag blivit medlem på facebook, bättre sent än aldrig så att säga. Men eftersom jag håller på att bli stor nu så passar det ju riktigt bra ;) fasten jag hade värdens mest stressiga morgon så hann jag knäppa kort i spegeln imorse, tänkte inte riktigt lägga upp , men vafan, ibland e man lite lodis! :D

imorgon har jag redovisning i estet. inte så kul. hoppas det fixar sig med allt ;s  näj, ska snart dra mot duchen, ha det så fint. pusselipusspuss
Ni kan ju bara tänka er hur mysig den tröjan var i morse med snö och kyligt ute! :)

picture

måndag

Har ni tänkt på en sak?! om 5 veckor är det jul? asså det är ju sjukt! jag som nyss tyckte vi började skolan! fasen vad mys det lär bli! i fjällen med massor av paket, jo där lät jag ytlig. men vafan, jag älskar paket! :D kom att tänka på min rosa jul bild jag gjorde till bloggen på paint förra året, måste kika om jag hittar igen den, den var ju så himla vacker :')!

idag var jag innihelvetet trött iaf, försov mig och höll på att missa bussen. men med kläderna påslängda och natural beauty sprang jag till bussen. Det var ju inte heller så kul att vi hade muntlig redovisning i svenskan och mitt papper med det jag skulle säga försvann nånstans på tåge igår. aja skoldagen är slut och jag lika så, jag fick ju inte ens ta en powernap på lunchan för fridis!  see you later!

picture

hoihes

Å men hualigen! nu glömde jag ju berätta om helgens höjdpunkt. Mössan, <3 vill fasen skaffa en sådan. tänk er den med min snart inköpta fjällis, MMMH, kan inte bli annat än myyys! så, ja, tack johannes för att jag kommer få leva med detta vill ha begär! ;)  tack till alla + lite johannes + hubbe, för en trevlans helg!
Här kmr mössan å! kände att jag var seriös där :D hejsvejs

picture

siljansnäs

heeey,
nu har jag precis kommit hem från siljansnäs i dalarana, fy trött som innibomben, kan dock förklaras av något få timmarsömn förra natten. Men skönt att sova hela tågresan hem! de gilla man. Så som sagt efter en mycket lyckad helg är jag hemkommen och  har en blandning av alla möjliga dialekter i sverige, jag lyckas alltid att få det men de ändå rätt skönt ändå, haha!  Tänk dig själv att prata " riksvenska" - såklart de från sundsvall å blanda me johannes värmlänska, tex: Mycket = mye, ja ni förstår ju själv, sedan så blanda man in uppsalska, norrbottniska och alla andra speciella dialekter neråt i sverige. en jäklarns dialekt blir de iaf! ;) Men de lär ju förvinna nu när alla härliga människor är borta. Det känns fan bad de :O ja, hualigen nu får man vänta tills i februari nångång tror jag?!

aja, eftersom mina förväntningar inte var så höga innan så överförträffades dom verkligen, sjukt jävla kul med massa barnlekar å grejjor, ja ni kan ju föreställa er själv 44 st 17-22 åringar som har gjort lamper av ölburkar och går en vandrig i skogen, kan väll egentligen inte bli annat än lyckat! Eller varför inte en gnuggis, haha mys de!

aja, det finns så mye, haha var verkligen tvungen - att berätta så hualigen. vi hörs imorgon ist ;) ska btw försöka fylla på så ja får gratis sms. najs de lär bli då. ska även försöka lägga ut nå bilder också, men de lär bli på bdb, <--- klicka
 bjude på en bild av lindis å mej, frääch som vanligt. jovars, puss på er

picture

fredag

Halojsan. nu sitter jag på skolan och har nyss ätit lunch. om en timme går mitt tåg. Igår hade jag FULLT upp hela kvällen var på birsta 2 gånger, for en sväng på alnön. ah. sedan var det bara att snabbt packa och ducha. ahh. datan blev inte påslagen någon gång.

hursomhelst. IDAG FYLLER MIN PAPPA ÅR, GRATTIS!! Han fick en piké tröja och ett "checkhäfte" av mig. trevligt. ja så det blev tårta till frukost! gottgott, marsipan min favorit!

jag köpte en kjol igår också, en svart rätt tajt, jag ska visa på söndag när jag kommer hem. om jag skulle gissa tror jag inte att jag kommer att ha tillgång till någon data över helgen. aja. ska plocka ordning mina grejor nu och vänta på pappa, ha det så bra <3

btw, matte provet gock bra igår
btw2, frida glömmde fikat idag!!! GRR på dej :D

picture

mahaa

halloj,
dagen är till ända och natten är kommen, kolsvart äro ute längs glasrutans kant. neeej STOPP, nu har det blivit för mkt läsning i gammeldags text! fööör mkt. Har iaf läst ut den boken idag, Singoalla. Bättre än mina förväntningar iaf.
Fick tillbaka min svenska uppgift om antikens myter. mvg. glad sofiee!

Imorgon, eller igentligen idag shema:
sovmorgon
skiter i storsamlingen
11.30 skola för att käka god lunch!! ( ja, vi har kollat ut. den är good )
matteprov 13.00 - lär gå fort det
försöka hinna till bilden å fixa en grejj
åka till birsta
äta mat (god där me, fläskfile)
packa till leksand
plugga engelska inför NP

ja, schemat. sköööönt :D
sovgott kära läsare pusselipusspuss

picture

Utmanad

Regler: Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

Jag blev utmanad av Sofie H  och Stina

1. Jag har stora fötter, och stortår.
2. Jag har blivit bättre på att plugga sedan jag började gymnasiet.
3. Jag är sockerberoende
4. Är nästan alltid glad i personers närhet, få har sett mig riktigt ledsen!
5. Har svårt att öppna mig och berätta grejor jag mår dåligt över till folk
6. Rosa är det snyggaste enligt mig
7. Min telefons vibrator  fungerar inte, förmodligen över tappning i golvet? rätt sjukt.

vart inte så intessant, men aja. klockan är ju mktmkt

Nu skulle man utmana några nya så jag utmanar: Alice, Johanna, Rebecka, Cia, Jill, Frida eeeeeeh allla som orkar också :D

picture

l-ä-c-k-e-r!!

Fan, justee! Det har jag glömt att berätta, när min kära mammis kom hem från sholm igår så hade hon med sij en himla fin sak. En våg! Ah, asså det kan ju låta lite som; - Hej sofie, du behöver gå ner i vikt, men nej det var inte hennes tanke :P
Men erkänn den är dööläcker?!

diamanter ere, fasten det inte syns så himla bra ;)

picture

tiiissetis

hejhopp,
tisdagen är till ända å snart hela veckan :D det bara susar förbi ju :-) Skönt å så :D
men det känns som att det är ganska mkt nu,
matteprov på torsdag
engelska nationellaprov på fredag
svenska bok klarläst + en inlämning onsdag
engelska grammatik onsdag
svenska redovisning.
 
Därav mitt pluggande till matteprovet, måste ju iaf öppna den en sväng,
Btw måste jag hitta ett par nya hörlurar till min ipod, asså dom man får med suger ju, dom är helt pajjj :S det får jag fasen inte glömma eftersom jag vill ha den till helgen och tågresan,

idag såg jag ut såhääär:

puss / s

picture

tosdag

tjaa, idag är jag glad. nyss ätit mat och ska iväg till vivan nu å träffa b.l.a lise! :-) megakul, blir så sällan nu för tiden! 
 blir uppdatering när jag kommer hem om dagen och outfiten. massor av plugg har jag också!!! KUL! kanske inte lika kul:P pusselipussspuss

picture

måndag

dålig uppdatering, jag är inte i balans nu. jag lär höra av mig imorgon om vad som hänt i dagarna eller så. hejs

varför ska allt bli så svårt och jobbigt?

picture

lördag

har tränat dubbelpass idag och är nyduchad, ska mysa här hemma me familjen å linda ikväll. Vi hörs :]

btw, fuck.....

picture

freeedag

hallojsan!
nu kan jag tala om för dej en sak, OMG vad jag känner mig fet!!!!!! asså min mage är full, full av godsaker!!! NAMI!!
 först så fick åt jag en kladdkakemuffins med nästan 3 ton sprutgrädde, (asså man kan inte äta för mycket sprutgrädde) men iaf till det massa fruktsallad, jag har aldrig smakat en sån god en, kan jag lova! och inte nog med det, så fick jag utnyttja min V.I.P för Petra kom med sin underbara kladdkaka, och lyssna nu, den innehöll massa smältna dumble och daim. ASSÅ HUR GÅTT SOM HELST VAR ALLT!!

Inte riktigt lika kul nu när jag knappt orkar köra blixten! men sånt man får ta! jag nämnde inte att det var kebab till lunch innan heller :P Men jag ska på träningshelg i helgen kankse så att :D 

Idag är det fredag btw! HEEEEEEELG, och vi började med matte B idag, vi hörs pusss
gottigott!<3

picture

torsd

Tja,
jag sitter på skolan, jag orkade inte ta bussen hem som går nu, utan jag väntar på pappa! min mage är jättehungrig, ätaaa mat när jag kommer hem :-) denna dag har varit annorlunda, sovmorgon till 11, JAG ÄLSKAR DET!! riktigt jäkla skönt!! sedan hade vi mentorssamling i 10 minuter och lunch. Jag & Fridis var sedan guider för 9:orna som var här! haha, vi kan fan aldrig vara riktigt seriös :O men ett bra intryck vart det nog :D

Matte å sedan lite prat me skols. Så nu sitter jag här, hungrig och less, men en positiv sak är att jag pratade med Boel, och nationella proven är på fredag förmiddag så jag hinner med tåget till Leksand! (Y) Kanon :D
 Men vi ses & hörs nu snyggisar, pusselipusspuss

picture

heod

hualigen. Nu har onsdagen gått, och igår blev det inte ett ynka inlägg. det beror på att jag somnade kl 7 och sov hela natten!! Så skönt, så det är min braiga ursäkt ;)
En liten sammanfattning,
igår första dagen, kom igång med allt. sova
idag, fått hur mycket som helst käns det som. massa engelska nationella prov som jag har fetaste ångesten för!!!
möte me disco, skullit beställa tågbiljetter, men då skulle jag åka när jag har nationellaprov, så jag vet fortfaande inte vad jag ska göra :S skitkorv!!
Imorgon ska jag vara guide på skolan, det blir nog kul iaf.

Men en sak!!! Igår fick jag ett litet söt brev på posten!! Åhhh, tack sofie <3 ett jätte fint kort på min älskling, hon är så fin så jag måste lägga ut det <3 Tack, Jag Saknar Dig Jättemycket!!! <3


wierdo inlägg, men jag orkar inte nu... jag ska äta, hejsvejs!!

picture

måndag

hallo!
Jag kan ju en än gång påminna om att jag inte var i skolan idag. Utan jag var ledig :)& inte nog med det så sov jag länge. klev upp kl 10, men jag hade så ont i mitt huvud så jag fick lägga mig igen och klev upp då vid 2 tiden! Just innan min lillasyster kom hem från skolan! :) & kan man inte få en roligare överaskning med posten då? jo jag fick mina premier från min Glamour prenumenation, ett puder och ett Mouyo linne! Men inte nog med det, utan också skolkatalogen!  trevlig underhållning sådär kring lunch tid!

Sedan lagade jag en höjdar måltid med potatis gratäng och lövbiff. Mumma! Jag måste sova eftersom det är skola imorgon, men hur satan ska det gå?! hm... jag har så svårt att somna på kvällen. Kom för en liten stund sen på att vi har estet redovisning imorgon.. hoppas att det går bra, himlans tur så jag kan planera kläderna :P
Puss&Kram

picture

:))

HOLA! jag känner hur glädjen sprider sig så här när mitt rum är städat. Vilken lättnad! ;) Det har jag tillbringat en stor del av min dag till lixsom att försöka plugga, vilket jag gav upp efter cirka 10 minuter.... Sedan bestämde jag mig för att börja läsa våran svenska bok. men den var så jävla dåålig!! Jag fattar inte hur en bok kan vara helt jävla värdelös som den är! Singoalla av Viktor Rydberg, Jag läste 4 HELA sidor innan jag sedan föll i sömn! ucch fy blää. Jag längtar inte inför mitt nästa möte med den...

jo hur som helst så är jag LEDIG IMORGON!!!!!!! NANANANANANANAA!!!! Happyface!!

nu pratar jag med kalle, eftersom jag enligt honom inte kan göra 2 saker samtidigt så får jag höra av mig sen.
Ikväll ska jag baka BULLAR!! lyllos mej, vi hörs Kram!

i fredags, inte finaste minen men, puss på mig! :*)

picture

mep

hejsanhoppsan! det vart lite kenpigt igår med bloggandet eftersom min internet anslutning försvann... jag skyller det helt och hållet på johan! så det så! ;-) Jag får passa på att gratta Butsabong i efterskott!! Grattis, :-) Fredagskvällen som jag tillbringade där var toppen (Y) mat å mys me tjejorna <3 häärlit de! Måste få skryta och visa mitt otroligt snygga kort som butsa fick a mig :D  Jag är nog grymmast av alla på Thailändska!! Förvånandsvärt så fick hon ett rosa paket med en osa bh, trosor, klubba och korthållare med kort på oss! jag känner hur rosa är snyggast av alla. Jag skulle nästan gifta mej med den, om det nu gick...

gårdagskvällen tillbringade jag med johanna, rebecka, lise hos rebbans pappa i ljustadalen. vi åt mat å spelade rock band, fy bubblans vad vi var bra på det :D verkligen skitkul! Sedan vart det ju ett äventyr isig när Linn skulle skjutsa hem oss ;-) Tack för kvällen tjejer <3

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv