:)

nu bär det av mot gran canariaaaaaa, 8 dagar med älskling!

ses då jag är brun!!!!

picture

fredag

Hej!

Tårttime!
eller iaf börja baka maräng-botten time!

Jag undrar hur det skall gå när sofie försöker vara seriös bagare.. jag borde nog knäppa kort på skapelsen.
menyn jag har bestämmt mig för ikväll blir :
Förrätt.
minipizzor med salami, ananas, champinjoner, skinka o.s.v
Varmrätt.
Ugnsstekt potatis och rotfrukter tillsammans med kyckling m. bacon. Fetaost sallad och bea.
Efterätt.
Egenbakad hallon-kiwi-choklad maräng tårta.

tårtan hittade jag receptet till i boken jag fick av grannarna igår! - en riktig toppen bok faktist!
Fick ett presentkort på 200kr på kicks ockå - jag måste ha varit snäll iår! Tack

Puss & kram! Lär ju bli lite bilder från ikväll om jag orkar flytta ärslet för att leta reda på den! :-*

jag har svårt att tro att tårtan skall bli godare än världens godaste rosa-hjärt tårta! Men det återstå väll att se!!

picture

sofie( ` v ´ )nicklas

Om 2,5 vecka har jag och älskling varit tillsammans i ett helt år! hualigen vad fort tiden har gått! Tänk vad lycklig jag är som har en sådan prins till kar'!!



I love you!

picture

!

idag är jag ledig och sjuk... har ont i huvudet så jag bara skulle vilja stänga in mitt lilla cabeza mellan två kuddar och vrida fram klockan tills ikväll då nicklas får komma och pussa på mig... Ingen matte och ingen samhälle har jag lyckats åstadkommit, bra bra bra!! Men tårtaa minsann!! vilket inte är så bra, kan ju petra instämma med!

Har suttit och letat resa till gran canaria hela morgonen (3TIMMAR)) men inte hittat någon som passar!!!!! SKIT!! vill åka nästa torsdag med älsklingen! Imorgon kommer tjejerna och har hållt på att planera inför det lite också! :) vill shoppa!! men ska nog spara lite pengar... pusss

kan ju bjuda på en dagens outfit-bild (höhö)
snygg elle vad! kör i den rosa stilen en dag som denna ;)

picture

dd

Ett bild säger mer än 1000 ord!

Jag säger bara hahahahahahaa

picture

onsdag

hellu!!
idag är en rätt stor dag, jag som går på skvadern är ledig från lunch idag och hela veckan ut!! woohoo! Dock skall jag ägna tid åt skolan vartfall men ändå... På fredag kommer girlsen hit på myspys och jag sitter för tillfället och funderar på vad jag skall bjuda på för läckerheter! något lättlagat men ändå delikat, ( gillar ordet) haha!

Imorgon fyller iaf världens bästa lillasyster 11 år!! och eftersom hon har gått och lagt sig så har jag köpt och en hello kitty tjock-tröja! Hon kommer säkerligen bli superduper glad! Och jag med som äntligen kan börja handla kläder som presenter, tidigare har det ju endast varit leksaker och sådana tråksaker som hon gillat! haha! 

puss på er

picture

måndag

Hej! Måndag eftermiddag/kväll är det nu och jag sitter hemma hos jullan i en fjäder-halsduk(?) heter det så? en svart iaf som jag skall ha ikväll på uppträdandet för los españoles! Ska faktist bli lite tråkigt att de ska åka hem eftersom de är snälla! Har duchat och fixat mig efter en hel dag på Boda Borg! det är alltid roligt att vara där! :) skall ha avslutningsmiddag ikväll på skolan med mat (såklart?) sång och mys! skulle lagt upp en rolig bild på mig just nu om jag hade en camis, men det lider ju denna blogg inte brist på så att! haha pusss & kram från 18-åringen i svaaaart!

picture

18-årsdag

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, IDAG ÄR DET MIN 18-ÅRSDAG HURRA HURRA HURRA!!! 







Antonio har åkt till la casa de linn ahora, och jag har fått fira min födelsedag utan spanjor i huset. igår kväll vare laserhallen och biteline som gällde och idag ska jag nog inte träffa dom alls. ska in till birsta nu och byta några storlekar. Pussss -- borde föresten änra mitt bloggnamn till typ  - bloggensomendastinnehållerwebcambilderpåsofie.blogg.se eller nåt, haha

picture

jag lever

en liten uppdatering... det var inte lika hemskt som det skulle kunna blivit, min spanjor är snäll och trevlig. Puuuh. var ju rädd att han skulle vara någon gangster ett tag;) har ätit våfflor nu och skall sova, de har rest sen klockan halv 3 förra natten!!!! PUUUH!! jobbigt. aja, jag lever iaf. puss puss ---- fin och ovanlig puss bild--> haha

picture

härliga tordag

oooohhh, nu är jag nervös, har städat hela dagen, nyss handlat och spanjoren som heter Antonio kommer med tåget i sundsvall om 30 min!!!

jaa, Antonio är det ända jag vet om honom... ingenting mer, jag ser skräck senariumet när jag står nere på paviljongen och ropar ehhh Antonio??  Antonio??? hmm... jaa, jag hoppas för allsindar att jag slipper uppleva detta..

puuh, ja uppdateringen har varit mycket dålig ett tag och den lär inte bli bättre nu när spanjorerna kommer, de åker på tisdag morgon och jag fyller 18 år på söndag!!!!

Ja detta var ett känslofyllt inlägg av en stressss-ssssad sofie! slänger in en bild på mig just nu från min braiga vga web-cam! Pussss

picture

:)

Hallo!
Sitter hemma hos Nicklas just nu och väntar på att Petra skall ringa, skall träffa henne idag för massa mys! Sov som en stock inatt, myspys! Vart föresten donken-middag igår kväll, inte helt fel det! nammi!

Dessa skor är bara ett måste för mig, jag måste få de när jag fyller år. Synd att h&m inte kan ta hem dom någongång så jag(den som ska köpa dem) får nog beställa de ;)  dööö-snygga



Även denna bustier vill jag ha,  GRRRR


snyggsnyggsnyggsnygg!

Skall kika runt på lite bloggisar och kläder nu, see yaaa


picture

tisdag

Hej!
Gud vad skönt det är med lov! Har tillbringat gårdagen med min kära syster på birsta, hittade två tröjor som jag skall önska mig tills jag fyller år. Ja, jag tror ni får se dem när (om) jag får dem! köpte en snygg väska igår, annars tillbringade vi bara lunchen på thai-restaurangen. Köpte några prylar till Nicklas och håtfärg till mig. på kvällen var Jill och Linda här och kollade på hyrfilm, färgade hår och åt gott! :)
brunthår idag



funderar på att köpa en till mörkbrun färg och färga underhåret, det skulle nog bli jäklit snyggt!  Idag har jag bara tillbringat dagen till städningens ära, min garderob som varit förliten har jag bytt ut mot hyllor som jag har börjat att fylla med kläder.

ah, inte klar som ni ser ;) haha
pusss

picture

Mars 5, 2010

Fjällen dag 1, helt underbart!! solsken, vindstilla och underbart sällskap! Här kommer dagen i bilder!! <3











I love u!


picture

5:e mars

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det nicklas födelsedag hurra hurra hurra!!

Hej!
Sitter just nu uppe i min stuga i fjällen!! det jag så länge längtat till har hänt, när nicklas kom hem från jobbet igår så hade jag packat alla kläder, mat och skidor och gjort iordning bilen för att åka till fjälls, vilket överaskning! nicklas vart glad! :) Vi ska nu ut och åka skoter och mysa, strålande sol, men dock lite kallt! men fint är det!
Här är lite bilder från imorse när jag kom in med tårta och sjöng för älskling :)







GRATTIS ÄLSKLING PÅ 20ÅRS DAGEN!!!<3

picture

hihi

look what some makeup can do




picture

torsdag 4/3

holaaaaa,
lov, lov lov lov i sikte
men mer något annat, vad det är får jag hålla mig en stund till kär. hihi!

klippte av topparna igår, ser lite mindre risigt ut må jag säga.

snygg spetsklänning är det också. puss

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv