:)

lov, jag är bäst och ingen protest!
Dagen kan inte bli så mkt bättre, jag fick nästan mvg på mitt fysikprov, spanskan och dataproven gick bra och allt är löst!!! :) stan efter å hela grejjen, micka är här och imorgon blir bäst!

Rebecka fyller 17 år och jag är så glad för hennes skull och att hon är så grymt bra! <3



loooooooooooooov, kära lov!! :)<3

picture

.

jag ska slingra ut allt
allt ska bli bra
jag ska bli bäst!
tack alla!

picture

:)

huaaaligen!
Tisdag eftermiddag och jag är fortfarande på skolan, har suttit och gjort en fysiklabb i 3,5 timme, dock inte dödstråkig utan lite småkul^^, det där kom inte ut ur min min egentligen.... :D sitter som sagt på skolan nu och väntar på pappis som ska komma och hämta mig :) skönt att komma hem, idag ska jag inte göra som igår, nämligen lägga mig efter maten vid 6 och somna och sova hela natten. inte såå bra! :)

Nej min underbara helg ska ni få höra om när jag kommer hem, fysjutton vad barn som har sprungit kring mig, lite sömn och skriiiiik! haha, se yaaa :)
BTW, Kankse ska till mickiiiiiiiis :) <3

picture

,

hejsvejs!
Efter pizzan vart jag mätt som en plätt, som man brukar säga! Jag gick för att studera fysik men han knappt läsa 2 sidor innan jag somnade, och vips 3 timmar senare vaknade jag upp i min säng. lyckat... lyckat sofie (Y) pratade en sväng med cia nyss, hoppas de går bra nu. jag borde sova, jag ska sova, men jag kan nog inte sova.... får försöka iaf,
Ha det så finilint! 













     

picture

zzZz

pizzzzzzatime!
har beställt pizza nu så ska bli gott (Y)(Y) Kommit hem från en trevlig runda på stan och ett skitprov i kemi, förmodligen kommer jag få göra om det, men det är nog lika bra så att det finns tid till att plugga inför det! :)


imorgon är det fredag, ääälska fredag!!! :) Pusssssi /

picture

:)



Kan kvällen sluta bättre? Petris peppar och dissar formelsamling samtidigt som hon smidigt väver in sofie stilen "för ett tag sen" haha! Tack finaste Petraa!!! :) (`v´)

picture

.

eheheh, fin uppdatering! Idag är det onsdag och jag har varit hemma idag, kändes onödigt och drygt att åka till skolan så jag var hemma, dagen har därför tillbringas åt plugg plugg & plugg. Nu känns det som att ingenting har fastnat, så ah, vetefan om det var värt det... får se, provet imorgon kommer förmodligen gå bajs... får se, jag hoppas inte det vartfall!
 
på fredag är det disco och sedan läger på helgen, när jag somnar på söndagkväll kommer barn springa runt och skrika i mitt huvud, kan detta bli något annat än en lyckad helg? :P haha, får nog vänta och se!

min konstnärliga sida fick övertaget och här ser nu min fina söndagskväll!! pusspåer, gonatt!

picture

,

HEJ!
måndag idag, kan dagen och hela veckan för den delen börja värre än en över 2 timmar lång fysik genomgång?!?!  hmm, nja skulle inte kunna tro det! Denna vecka kommer bli hemsk verkligen, jag måste göra massor! FETING mycket, hur ska jag hinna och orka ta tag i det? fyyyy blääääh, jag hatar seriöst skolan..........

men jaja, komma med något positivt kankse,.. ehh, jag solade igår :D Det var både skönt och roligt!  Vi hörs, pusss

picture

*

shit, helgen har ju svichat förbi! lördagen gick ut på att åka skidorientering, sm i skidorientering. Ja som ni förstår så var jag inte allt för pepp eftersom jag inte har tränat på X antal månader! Men det var roligt, men förjävla jobbigt!! Vilken tur att solen lyste och snön gnistrade så jag inte kunde få skit-helvetes-jobbigt-tankar! :-) en 13:e plats blev det iaf, faktist mycket bättre än jag trodde! Både jag & Malin hade ställt in oss på en stadig sistaplats, men ickesanicke! :)

Efter vi duchat och fått ner något i magen så åkte vi till stadshuset för att lyssna på en föreläsning, mental... ja lite allt möjligt om mentalt tänkande. Helt okej :) Men längtade till maten vi skulle äta sedan innuti spegelsalen, pasta buffé, detta val tror jag inte att de gör igen, all pasta hade gått åt, det var beräknat åt 150 personer men pasta för 200 personer gick åt, sen var det slut. Jag tror inte att stadshuset är så van vid orienterare/skidåkere som gäster....

Gó mat var det iaf, jag jocke och micke drog iväg och handlade massa fett grejer såsom godis, chips dricka, och konkade det uppför stadsbacken för att ha en trevlig filmkväll! Kiwi,Magnus, josse och Linda kom sedan och kvällen flöt på och var allmänt mys!! Hem och soova! Idag har jag sedan sovit och städat ska ta itu med dessa jävla 100 glosor i spanska. har jag nämnt att jag hatar det? om inte, det gör jag!

Jag nämner nog inte ens alla hjärtans dag. jo föresten, jag fick en jätte söt hjärt skål utav mammi å pappa :) <3

det finns nog ingen bild som passar bättre in än denna just nu, are = were

Puss /

picture

hhh

Skoltime nu, jag har slutat klockan 11, men sitter kvar än. Ska åka hem med pappa och sedan vara med kära syster! Mitt biologiprov gick ganska bra.. inte mvg+ men aah.. ska bli intressant att se! Elisabet sitter och svamlar om nån kille med naked + handuk och allt ja, jag fattar inte det mesta men haha ja, go är hon! - nu kommer det andra som är naken, de vill jag ju inte ha.

Så ja, nog citerat! Det var rätt tungt att kliva upp imorse, trött och stora påsar under ögonen, - 20 grader och biologiprov. Tur att det är fredag imorgon, synd att jag har runt 100 spanska glosor vi ska ha prov på imorrn... fuck, måste ju plugga på de också.

Hörs ikväll, mycket intressant update känner jag!

socker, socker, socker!

picture

..

det finns inget som passar bättre än att säga godnatt just nu.

picture

,

Men tjenaa!
här sitter jag och tar en paus i mitt biologi pluggande, i måndags kändes det som att jag hade hela veckan på mig att plugga men vips så är det onsdag och imorgon ska jag skriva det... ja, inte allt för kul.

Idag har annars varit en helt underbar dag, började klockan 1 med att ha friluftsdag, 1 timmes curlingspelande. Så uppstigningen blev kring 10 snåret! Bara det gör ju dagen så jäkla värd. när jag kom hem kring 3 så frös jag så vips la jag mig i mammas säng och ja, ZzZzZzzz... Fy satan vad jag sover mycket. vet inte vad det är med mig, men jag tar det väll positivt, kankse sover igen all sömn jag har missat sen jul?! Skönt är det iaf. Om en stund kommer nog cissi hit som skulle ha hjälp att lägga in mp4 filmer till hennes iphone, så jag borde ta tag i pluggandet tills dess! :) PUSS

vad kan passa bättre än en bild från sommarn nu när det är -15grader ute..

picture

"

Jag ska gå på förhandsvisning av Stieg Larsson's bok - Män som hatar kvinnor! Hur coolt är inte det då?!
Jag tänker på tv-bloggen blondinbella hade om när hon var på förhandsvisning av filmen Austrailia -  limosine, röda mattan, kändisar mat ja allt lyx! njao, kankse inte blir alltför glamoröst men gratis popcorn, dricka & godis vare allt!
Och vem är då inte mer värd än mig att gå på denna förhandsvisning, dan innan premiären om inte jag efter att ha skrivit min 12 sidor långa rapport till boken? Inga invändningar mot det alltså, men glad vart jag när pappa erbjöd mig det, plus sitt-biljetter till Timrå matchen som går nångång i slutat på februari, Happyface!!

idag missade jag bussen hem till Timrå när cpbussen från skolan var sen. då gick jag på stan och handlade skor, 3 par vart det för slanten. Tänk vad skor kan göra en sådan misslyckad dag kanon :D! Bara att tacka mina kära föräldrar att de kunde föda en sådan bra flicka på att spendera pengar (A) tack, tack :) Men värt var det kan jag lova! :)

en bild kankse slängs upp imorgon, inte just nu iallafall! Sovgott! puss
sofie&micaela-> <3

picture

=)

hejsan!
Härlig helg i haninge! något drygt med ett par för långa föreläsningar med annars kanonkul (y)! Mat hare blivit för hela slanten, hotellet hade fått pris för maten och jag åt som en gris. de hade också en popcorn maskin och en mjukglass maskin, de var väl använda efter denna helg! haha (: mindre mycket sömn vilket har gjort att jag somnade klockan 8 på söndagskvällen och klockan 7 igår kväll, nu har jag tagit igen all sömn och är fit-for-fight igen !
Imorgon är jag ledig till klockan 1 då min friluftsdag börjar och slutar klockan 2 efter en timmes curlingande! Det kommer bli riktigt kul, igår fyllde kalle år, stor han har blivit! puss till honom.

Jag borde gå och trycka upp ansiktet i min biologi bok som jag har fetprovet i på torsdag. tack och hej, leverpastej!!

inga bilder från helgen.... = annan rolig bild som bjuds på istället :D

frågan är ju varför tårtan ser så god ut?! - jag har slutat med socker igen ...

picture

:)

jani, nu sitter jag här framför datan och stirrar igen, min väska inför resan imorgon är snart färdogpackad. tur Linda ringde så jag visste vad jag skulle ha med mig, annars skulle jag ha haft HELT FEL saker, skulle varit lite pinsamt faktist! haha :) Jag hatar att man aldrig blir färdig, det är hela tiden saker som man kommer på att - det där tar jag med mig imorgon, men så snurrig som jag är på morgonen så glömmer jag ofta bort de, därför har jag skrivit upp en fin liten lapp (Y) Sofie har lösningen till allt! Imorgon skall ingenting glömmas! :)

En annan intressant fråga är ju om jag kommer få igen väskan.... har ju massor av kläder, träningskläder + en vinterjacka.... nej det får jag ta tag i imorgon^^ =) Ska kila ner och äta lite kvällsfika nu, kommer sitta fint, eftersom jag har sovit halva dagen så kommer jag vara uppe minst till klockan 3... ni når mig på mobilen... ^:)

Sov gott alla! Puss&kram!

Vilken säger nej till denna super outfit från forever21? INTE JAG!!!

picture

tors

heeeeeej
inte så konstigt att humöret är på topp när man vet att 98% av alla har varit i skolan idag, inte alls glad-åt-att-alla-får-ha-det-jobbigt! :D Dagen har vart mycket värd, kan berätta hela i en mening. Jag sov, lagade brunch, sov, fixade åt syster, kollade på biologin, ducha satt mig här. Fick lite smått panik åt att klockan är 20 i 5 och jag har knappt gjort ett piss:P Men sådana dagar är grymt jävla sköna, fortsätter på gårdagens spår. INFÖR MER LEDIGA DAGAR

Imorgon går jag endast en lektion - spanska, för att sedan åka med tåget till stockholm! Det lär ju bli svinkul! får hoppas på det vartfall! Tänkte dra ut en sväng på promenad, känns som att jag borde röra mig en sväng idag iallafall! :P

Idag har jag och kalle varit tillsammans i 16 månader! helt jäkla sjukt, men sant! får bjuda på finbilden på honom (:


Hörs senare, puss 

picture

onsdag

Hejsan kära ni!
hualigen vilken dag det har varit, måste nog säga att den har varit i gladans tecken trots att jag slutade senare än 4 och tog 5 bussen hem. Idag hade jag ju trots allt sovmorgon, 1 timme, haha inte mycket för världen men den ger dagen en sådan skön stämning lixom, det faktum att veta att man får sova längre. INFÖR MER SOVMORGONAR!

Det kalla vädret håller dock i sig här i mellan sverige, har varit över -15 hela veckan, sjuukt kallt! Dock har jag börjar vänja mig nu, idag stängde jag inte ens jackan! tur att jilly var så snäll och fixa fetaste dunjackan till mig!

Måste ju berätta om våran fina labb i hade idag, att kolla på DNA i en kiwi, o.O det känns verkligen www.nörd-naturvetare.se haha, det var en himlans ful labb, men en jäkla tur att de var kul... fick ju till och med snö innanför tröjan! FYYYYY! Ska få igen!

Så här skulle det se ut, dock vart inte vårat resultat lika... Undra vad det kan bero på?! :P^^ Var på årsmöte ikväll med våran förening som fixar discona, tråkiiigt, men stannade kvar med tjejerna och snackade så jäkla härliga! Det behövs verkligen dessa stunder, att sitta och prata om allt och inget i flera timmar!! <3

Kom precis hem nu och ska väll gå mot sängen, FÖR VEM ÄR DET SOM ÄR LEDIG HELA DAGEN IMORGON?!?!?! :D puss på mej!

picture

i'm back

Hejsan! Nu efter min fina bloggpaus har jag hittat min inspiration igen, ;) lusten bara far ur mig när jag känner att jag har så mycket att göra, alltid saker jag måste göra till skolan, möten osv. Men idag fick jag sluta tidigt och har inte pluggat utan bara vilat! :)

Kan berätta om mitt hemska problem som har klarnat för mig, jag är så himla torr om mina läppar!! verkligen mycket torr, är det de kalla vädret ute som gör en stor temperatur skillnad?! Jag tror att jag har hört det av någon, kankse det stämmer. Isånnafall Ännu  en anledning till att det skall vara sommar!!! jag vill inte ens tänka tanken, längtar så grymt till värmen, bada, sola, glass å allt mys (: nej, det är ju kul med vinter också...

Dessa godingar vill jag verkligen ha, jag har hittat några liknande på lagerhaus, sjukt söta! tänk att ha en sådan i fickan och plocka upp för att smörja läpparna, då gör det fasen ingenting att läpparna är torra man blir så himla glad ändå utav den söta cupcaken!

puss

picture

Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv