andrainlägget*

tjaaaaaaaaaaa!!
pratar me stajna nu jag.. så jävla längesedan, saaaaknar henne så<3 idre bitchar?! stina+frida+sofie=äkta kärlek!!
idag var dagen sköön, bara 2 dagar denna vecka, helt underbart bra. är bara tvungen att nämna adam adam adam adam adam adam :)  så klar!!!
ja juste såg att skolkatalogen hade kommit igår, ska lägga in en bild på våran klass sedan, omg ha klännig och det ser ut som att jag är gravid för att den står ut :P inte för att jag är så tjock, men asså ah ni lär ju fatta när nu ser :P  haha aja palla inte bry me nueee, :P får väll tro de om mej då ;O!!!

underbara film som jag (!!!!) gjorde idag :)  så här lät ja; maahaaaa namahaaa ( med gnällande cp röst) och gjorde fågel saker med fingrarna :D adda msn  om vill ha denna, [email protected]!!
--> den filmen skickade jag sedan runt via blåtand till okända personer i skolan :D MOHAHAHA!! mycker roligt :]


dagens bästa:
vi ska låsa in de socialistiska  gamla jävlarna i ett hus å ge dom mat varranan dag. fy fan vad snäll vi är, tänk så sitter lise där och tröstar : - ni får snart komma ut, bara fyra år här inne innan vi kankse får makten igen, och om åtminnstånde en lever då, eftersom ni måste äta upp varranda en efter en!!!!
kommentar av  ADAM :D


dagens outfit;
image2

vit tröja -köpte i tjeckien - 100 kr :D :D
rosa linne, marwin, jc 129 kr lr nåt.
ljusblå lee jeans, köpte vid någon tävling nångång, kmr inte ihåg priset.,
klockhalsband, kappahl  -
80 kr
simple men skönt (:

PUSSHEJ!!!! imorgon kommer kalle <'3

2007-11-08 @ 17:01:44 Allmänt

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv