imorgon

snart snart snart... bara några timmar kvar för läggdags för att orka kliva upp imorgon. 10 över 8 kommer rebban å hämtar mig :) undra vad vi ska göra imorgon? undra om jag får en rolig klass? undra om jag kommer trivas? undra om schemat kommer vara bajs? undra om allt! Jag hoppas på lite svar på mina oändliga frågor imorgon!jag har blivit nervös!

Idag har jag lyckats med mina mål. min garderob är städad och rensad. en hög för det som ska slängas och en som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med? Funderar på att lämna till en second hand butik, det borde bli lyckat :)
Jag har också lagt 3 orienteringsbanor till en träning framöver, justee, jag la ut 2 annonser på Tradera & köpte hårlim och borttagning :) Jag tror jag ska limma fast håret så jag slipper clipsen! Får se hur de funkar när de kommer hem i brevlådan! Föresten så är dom nya ;)
Imorgon efter skolan kankse jag drar ner på stan en sväng med stina :) Hon har ju faktist flyttat till svall idag :):)!
Jag ska köpa en vit kofta tror jag, det har jag under min städrensning kommit på saknas!
Jag lovar på en outfit bild imorgon innan jag susar iväg till skolan,
shuuu, nervis! nej tänk på något annat, det är ju bara en skolstart vi pratar om! eller hur?! :S

Jag tänker iaf lägga upp en bild som jag tycker om väldigt mycket, den är härlig. jag får en sådan sommarkänsla av den, Man kan ju alltid drömma om fler sommardagar! plus att mitt hår var jäklit fint, saknar både sommar & hår!
 

2008-08-24 @ 20:49:26 Allmänt

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv