finfinfin

Kommer ni ihåg ett av mina nyårs löften? Inte bita på naglarna! & vet ni vad? efter 1,5 månad så har jag inte brytit det! Ser ni vilka otroliga skönheter som nu sitter på mina fingar? I'm so proud of myself!


Finns det något man blir gladare av än att kolla ner på sina händer och se långa naglar i vackra färger, och sedan slå ner dem i bordet i takt så ett fint ljud som bara långa naglar kan ge kommer? NAAAAAJS

2009-01-21 @ 00:30:37 Allmänt

Kommentarer

Postat av: Nicklas

Du är jätteduktig må jag säga!:P Jag är mindre bra på dedär måste jag tyvärr bekänna:( haha, men jag måste berömma dig nu sofie, 3 blogg-inlägg på mindre än 1 timma! Det ser mycket lovande ut!:) hoppas det håller i framöver, och varje dag nu;)

2009-01-21 @ 00:38:30 -


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv