mandag

Hej! ahhh jag vill verkligen har farmors mat och efterater nu!! skulle inte sitta helt fel! hon har en storebror som jag tycker mycket om, han ar bra pa engelska och valdigt snall. och han ser ganska bra ut jill, du fragade det innan om jag inte minns fel:)

igar var jag pa konerten, en orkester bestaende av 70%fioler och sedan instrument. dar kom verkligen testa pa nya kulturer in... nar latarna ar 50 minuter fragar man ju sig sjalv vad de lider av? vart har alla latar som ar 3 min tagit vagen?:P haha, men de 2,5-3 timmarna flot pa! jag fick kla pa mig fin kladerna och klackeskorna och vara fin i kanten. sedan pappa LYSSNA - akta spansk Tapas. det var helt okej, lite synd att nastan allt inkluderar seafood eller nagot sadant, men hittade tillslut 2 st som verkade passa, sa de vart var middag klockan halv 12. HUUUNGRIG!!!!!!! dagen slutade bra!

till idag dara....,.. dagen har verkligen sugit.. det anda roliga ar ju att jga nastan last ut andra stieg larsson boken, eller kankse pa 400 sidan eller nat. klev upp och akte till universitetet, leti skulle prata med sin larare,hon klarade inte exam eller hon klarade 2/3 fast nagon vet hon inte betyget i an tror jag. det var trakigt for henne. akte hem hit OBS det reeeeegnar mycket och kladde pa mig mer klader for det var nagot test lopp idag infor VM som startar imorgon. med 4 ord kan jag summera dagen. jag hatar nastan batar. har speenderat 6 timmar idag pa en bat. ioforsig sa var det en STOOOR, och da menar jag stor motorbat med ett stort rum och ett rum nedanfor det. men att vara dar med 5 st som bara pratar spanska SÖG! jag laste min bok och blev sjösjuk... om det skulle varit sol skulle jag ju kunnat ligga ute pa dack och solat men icke sa nicke.... aja min kamera har slutat fungera ocksa, det ar samma fel som jag har lamnat in den 2 ggr for redan, har vi kvar kvittot tro? da ska jag fa en ny!! lite har jag lart mig av att ha kollat pa plus nar jag var liten haha!

nu maste jag fixa till mig, ska pa invigning av VM, suck! hoppas ni har det bra!! KRAM

2009-07-06 @ 18:37:11 Allmänt

Kommentarer

Postat av: Nicklas

Dumma kamera som inte vill fungera:( Har inte leti. någon kamera som du får låna så du kan lägga upp bilder på bloggen? :) Saknar dig <3 Ha så trevligt på invigningen, är VM ju! Kanske finns nån svensk att prata med? :) Pussar hjärtat<3

2009-07-06 @ 20:34:00 - URL: http://nikoh.blogg.se/

Postat av: Jill

När kmr bilderna på honom då ;) !? haha.

Det lät intressant......med klassisk musik :P Är vädret fortfarande dåligt? Här hemma är det inte mkt bättre om det är någon tröst! Sitter på jobbet nu, ska jobba idag och imorrn sen är jag klar, finally! Har du med den tredje boken också? Även om vädret är tråkigt så är de ju inte så illa med stieg larsson böckerna att läsa åtminstone :)

Tråkigt att dom inte fattar att dom inte kan prata spanska bara!? Hm, vi kanske ska hämnas ..., tror du kan mer spanska än hon svenska :P heheh! nedåå :) ska ni inte åka o hälsa på hennes kille igen då? Dom föräldrarna verkade ju schyssta :D Hoppas du inte svälter allt för mkt, hon borde ju vara klar med dieten snart? Tänkte om vm börjar, då är de donken som gäller sen?! :P Kul med mkt uppdateringar iaf :) hoppas vädret är bättre och att vm trots allt blir roligt !

2009-07-07 @ 09:16:20 -

Postat av: jill

är du sugen på att åka till vingåker på vägen ner till 5 dagars :) ?

2009-07-07 @ 12:53:25 -


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sofie "Sofjie" Johansson

Hej!

Sofie Johansson heter jag, och jag går mitt tredje år på Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall där jag läser natur :) På min blogg kan ni läsa om det mesta i mitt liv såsom vänner, shopping och min älskade pojkvänn Nicklas! För att tillägga så är färgen Rosa helt klart det snyggaste jag vet. Min blogg kan behövas ta med en eller två nypor salt ibland, men den e go ändå :)

picture picture picture picture

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv